Comandă raport – Free!

Reading Time: 1 minute

 
 

În ziua în care te-ai născut, ai dobândit nu doar magia horoscopului tău, ci și miturile și semnificațiile unui cer plin de stele. Unele dintre ele au format legături cu planetele tale natale prin ceea ce numim parani. Ințelegându-le, vei descoperi un strat complet diferit (deși foarte vechi) de mit și semnificație în harta ta. Bun venit stelelor tale!

Bernadette Brady
 
 
Completează formularul de mai jos pentru a primi un raport GRATUIT care conține conține 15-20 de pagini despre semnificațiile următoarelor tipuri de stele prezente la nașterea ta: stele de răsărit și apus heliacal, stele în unghiuri, stele în paran.

Birthdate
Sending

Buna ziua,
Multumesc mult pentru raport, mi s-a parut foarte interesant. L-am recomandat si prietenilor.
O zi buna!

5.0
2018-07-26T12:34:11+03:00
Buna ziua, Multumesc mult pentru raport, mi s-a parut foarte interesant. L-am recomandat si prietenilor. O zi buna!

In primul rand, felicitari pentru articole, sunt super, azi am citit si Descoperirea Iubirii si mi-a placut..., sunt impresionata de cat de mici sunt piesele in puzzle-ul tau astrologic... Adica, de exemplu, la faza cu, te citez: "Ca sa punem lucrurile in context, prima experienta cu LSD a lui Stanislav Grof a avut loc pe 13 noiembrie 1956 (de ziua Sfintului Stanislav!)." mi-a picat fatza, adica, mi-am zis, adica cum, te-ai apucat sa verifici calendarul catolic? Sau poate a avut informatia si a corelat...
Si am fost socata de cat de adanc poti sa sapi dupa informatii... Sper ca n-ai sa razi, dar despre Gemeni se spune ca-s superficiali, iar tu esti megaGemeni si n-ai nici o treaba cu superficialitatea.
Am realizat ca te defineste, esentialmente, o propozitie: "sa lasam ceva in urma noastra."

5.0
2018-07-26T11:52:36+03:00
In primul rand, felicitari pentru articole, sunt super, azi am citit si Descoperirea Iubirii si mi-a placut..., sunt impresionata de cat de mici sunt piesele in puzzle-ul tau astrologic... Adica, de exemplu, la faza cu, te citez: "Ca sa punem lucrurile in context, prima experienta cu LSD a lui Stanislav Grof a avut loc pe 13 noiembrie 1956 (de ziua Sfintului Stanislav!)." mi-a picat fatza, adica, mi-am zis, adica cum, te-ai apucat sa verifici calendarul catolic? Sau poate a avut informatia si a corelat... Si am fost socata de cat de adanc poti sa sapi dupa informatii... Sper ca n-ai sa razi, dar despre Gemeni se spune ca-s superficiali, iar tu esti megaGemeni si n-ai nici o treaba cu superficialitatea. Am realizat ca te defineste, esentialmente, o propozitie: "sa lasam ceva in urma noastra."
5
2

Exemple de raport de stele fixe pentru:

Joan of Arc, Galileo Galilei, George W Bush, Albert Einstein, Amelia Earhart, Nelson Mandela, Germaine Greer, WA Mozart, Anne Frank, Wright Brothers Flight, CG Jung, Joseph Campbell, Stanislav Grof
 
 

One comment

Comments are closed.