Comanda raport – Free!

Reading Time: 1 minute

 
 

In ziua in care te-ai nascut, ai dobandit nu doar magia horoscopului tau, ci si miturile si semnificatiile unui cer plin de stele. Unele dintre ele au format legături cu planetele tale natale prin ceea ce numim parani. Intelegindu-le, vei descoperi un strat complet diferit (desi foarte vechi) de mit si semnificatie în harta ta. Bun venit stelelor tale!

Bernadette Brady
 
 
Completeaza formularul de mai jos pentru a primi un raport GRATUIT care contine contine 15-20 de pagini despre semnificatiile urmatoarelor tipuri de stele prezente la nasterea ta: stele de rasarit si apus heliacal, stele in unghiuri, stele in paran.

Birthdate
Sending

Buna ziua,
Felicitari pentru site si toata admiratia mea pentru efortul dumneavoastra. Sper ca sunteti constient ca traim intr-o epoca in care asteptarile de la textul scris este sa aiba 140 de caractere sau mai putin.
Poate o sectiune pentru incepatori sau una in care oamenii sa solicite sfaturi si consultatii astrologice ar fi un adaos interesant.
Mult succes!
Eugen

5.0
2018-07-26T12:30:02+00:00
Buna ziua, Felicitari pentru site si toata admiratia mea pentru efortul dumneavoastra. Sper ca sunteti constient ca traim intr-o epoca in care asteptarile de la textul scris este sa aiba 140 de caractere sau mai putin. Poate o sectiune pentru incepatori sau una in care oamenii sa solicite sfaturi si consultatii astrologice ar fi un adaos interesant. Mult succes! Eugen

Salut,
Am vazut ca mi-ai trimis de sambata mesaj ca ai postat pe site, dar eu mi-am pastrat momentul delectarii cu el abia ieri dupa-amiaza (duminica), dupa ce am terminat Raportarea lunara.
Si-ti pot spune ca mi-a placut foarte tare, cu toate ca deja stiam multe din ce ai scris acolo, tot am citit pe nerasuflate experienta ta.
Cu atat mai mult, cei care au citit prima data, cu siguranta au fost placut impresionati.
textul a fost fluid, curat, fara greseli de gramatica, poze sugestive. Cu toate ca nu prea sunt avizat in astrologie, de exemplu ceea ce inseamna „Revolutia solara” (asta doar din vina mea ca nu m-am interesat), sa stii ca textul m-a prins si corelatiile pe care le-ai facut, sincronicitatile pe care le-ai observat, duc spre o lectura placuta relaxanta si initiatica in acelasi timp, cred ca e ceea ce ai si vrut de altfel sa transmiti.
Mi-ar placea sa mai citesc din calatoriile/experientele tale (timp imi trebuie).
Adrian

5.0
2018-07-26T11:55:50+00:00
Salut, Am vazut ca mi-ai trimis de sambata mesaj ca ai postat pe site, dar eu mi-am pastrat momentul delectarii cu el abia ieri dupa-amiaza (duminica), dupa ce am terminat Raportarea lunara. Si-ti pot spune ca mi-a placut foarte tare, cu toate ca deja stiam multe din ce ai scris acolo, tot am citit pe nerasuflate experienta ta. Cu atat mai mult, cei care au citit prima data, cu siguranta au fost placut impresionati. textul a fost fluid, curat, fara greseli de gramatica, poze sugestive. Cu toate ca nu prea sunt avizat in astrologie, de exemplu ceea ce inseamna „Revolutia solara” (asta doar din vina mea ca nu m-am interesat), sa stii ca textul m-a prins si corelatiile pe care le-ai facut, sincronicitatile pe care le-ai observat, duc spre o lectura placuta relaxanta si initiatica in acelasi timp, cred ca e ceea ce ai si vrut de altfel sa transmiti. Mi-ar placea sa mai citesc din calatoriile/experientele tale (timp imi trebuie). Adrian
5
2

Exemple de raport de stele fixe pentru:

Joan of Arc, Galileo Galilei, George W Bush, Albert Einstein, Amelia Earhart, Nelson Mandela, Germaine Greer, WA Mozart, Anne Frank, Wright Brothers Flight, CG Jung, Joseph Campbell, Stanislav Grof
 
 

One comment

Comments are closed.