Comandă raport astrologic de stele personalizat – Free!

Timp de lectură: < 1 minut

 
 

În ziua în care te-ai născut, ai dobândit nu doar magia horoscopului tău, ci și miturile și semnificațiile unui cer plin de stele. Unele dintre ele au format legături cu planetele tale natale prin ceea ce numim parani. Ințelegându-le, vei descoperi un strat complet diferit (deși foarte vechi) de mit și semnificație în harta ta. Bun venit stelelor tale!
– Bernadette Brady

 
 
Completează formularul de mai jos pentru a primi un raport GRATUIT care conține conține 15-20 de pagini despre semnificațiile următoarelor tipuri de stele prezente la nașterea ta: stele de răsărit și apus heliacal, stele în unghiuri, stele în paran.

Birthdate
Sending

Buna ziua, Adrian!
Multumesc mult pentru raportul pe care l-am primit.
Drept feed-back, m-am gandit sa iti povestesc cum m-am simtit cand am primit si citit.
Prima data m-am oprit la cuvintele tale din email si am intrat pe site prin link-ul Only love can hurt like this... A fost o incantare! ...dincolo de rezonantele personale, pe care simt ca nu e locul sa le discut aici :-), m-am bucurat real de text, de idei, de calatoria printre reperele culturale (neobisnuit de) actuale si inedite pe care le-ai comentat... Si pentru acest moment, iti multumesc!
Apoi abia am trecut la raportul meu. Fiind deja "in touch with my feelings", dupa atmosfera articolului, bineinteles ca Antares&Co au fost foarte bine primite!... Iar a doua zi, le-am luat putin la intrebat si ordonat, cu creionul in mana. Si dupa acest proces, tot foarte bine primite sunt! 🙂
Este un domeniu nou pentru mine. Fiind la varsta maturitatii, e cumva mai usor (cel putin pentru mine e) sa fii transant cu ceea ce iti place sau nu, ti se potriveste sau ba, esti de acord sau respingi... Mie mi-a placut ce si despre ce scrii... citind, am simtit starea aceea placuta care te rupe din cotidian, din obisnuit, cand atingi cerul cu mana si cu sufletul (aici se poate spune ca atingem cerul si la propriu si la figurat, cumva!) 🙂
Salutari si ganduri bune,
Adriana

5.0
2018-07-26T12:36:16+03:00
Buna ziua, Adrian! Multumesc mult pentru raportul pe care l-am primit. Drept feed-back, m-am gandit sa iti povestesc cum m-am simtit cand am primit si citit. Prima data m-am oprit la cuvintele tale din email si am intrat pe site prin link-ul Only love can hurt like this... A fost o incantare! ...dincolo de rezonantele personale, pe care simt ca nu e locul sa le discut aici :-), m-am bucurat real de text, de idei, de calatoria printre reperele culturale (neobisnuit de) actuale si inedite pe care le-ai comentat... Si pentru acest moment, iti multumesc! Apoi abia am trecut la raportul meu. Fiind deja "in touch with my feelings", dupa atmosfera articolului, bineinteles ca Antares&Co au fost foarte bine primite!... Iar a doua zi, le-am luat putin la intrebat si ordonat, cu creionul in mana. Si dupa acest proces, tot foarte bine primite sunt! 🙂 Este un domeniu nou pentru mine. Fiind la varsta maturitatii, e cumva mai usor (cel putin pentru mine e) sa fii transant cu ceea ce iti place sau nu, ti se potriveste sau ba, esti de acord sau respingi... Mie mi-a placut ce si despre ce scrii... citind, am simtit starea aceea placuta care te rupe din cotidian, din obisnuit, cand atingi cerul cu mana si cu sufletul (aici se poate spune ca atingem cerul si la propriu si la figurat, cumva!) 🙂 Salutari si ganduri bune, Adriana
E foarte tare interviul cu Chris Bache, recitesc si recitesc pasaje. Incredibil de tare, demult nu ai mai scos ceva de genul. Explica super bine totul, e foarte logic si clar si nu lasa nimic pe dinafara.

Dar trebuie sa ai curajul sa privesti in sus ca sa intelegi asta si sa nu te gandesti doar la viscere. In legatura cu cei care ti-au spus ca nu e ok sa publici asa ceva, aminteste-ti ca altadata unii au fost arsi pe rug pentru ideile lor revolutionare.


Este woow interviul, vai ce-mi place!

Stefan
5.0
2018-09-26T11:10:45+03:00
E foarte tare interviul cu Chris Bache, recitesc si recitesc pasaje. Incredibil de tare, demult nu ai mai scos ceva de genul. Explica super bine totul, e foarte logic si clar si nu lasa nimic pe dinafara. Dar trebuie sa ai curajul sa privesti in sus ca sa intelegi asta si sa nu te gandesti doar la viscere. In legatura cu cei care ti-au spus ca nu e ok sa publici asa ceva, aminteste-ti ca altadata unii au fost arsi pe rug pentru ideile lor revolutionare. Este woow interviul, vai ce-mi place! Stefan
5
2

Exemple de raport de stele fixe pentru:

Joan of Arc, Galileo Galilei, George W Bush, Albert Einstein, Amelia Earhart, Nelson Mandela, Germaine Greer, WA Mozart, Anne Frank, Wright Brothers Flight, CG Jung, Joseph Campbell, Stanislav Grof, Edward Snowden.
 
 

One comment

Comments are closed.