Comandă raport astrologic de stele personalizat – Free!

Timp de lectură: < 1 minut

 
 

În ziua în care te-ai născut, ai dobândit nu doar magia horoscopului tău, ci și miturile și semnificațiile unui cer plin de stele. Unele dintre ele au format legături cu planetele tale natale prin ceea ce numim parani. Ințelegându-le, vei descoperi un strat complet diferit (deși foarte vechi) de mit și semnificație în harta ta. Bun venit stelelor tale!

—Bernadette Brady

 
 
Completează formularul de mai jos pentru a primi un raport personalizat, GRATUIT, care conține conține 15-20 de pagini despre semnificațiile următoarelor tipuri de stele prezente la nașterea ta:

stele de răsărit și apus heliacal
stele în unghiuri
stele în paran

Dacă vrei să vezi cum va arăta raportul de stele fixe pe care îl vei primi pe e-mail, iată niște exemple de raport pentru persoane celebre sau evenimente importante: Joan of Arc, Galileo Galilei, George W Bush, Albert Einstein, Amelia Earhart, Nelson Mandela, Germaine Greer, WA Mozart, Anne Frank, Wright Brothers Flight, CG Jung, Joseph Campbell, Stanislav Grof, Edward Snowden.
 
 

Birthdate
Sending

Vreau sa studiez cu atentie raportul si apoi o sa-ti scriu!
Fie ca pasiunea ta pentru cunoastere sa ramana vie la fel ca si credinta ca ceea ce daruiesti ti se intoarca inapoi insutit!
Zile senine pline de incredere in bunatate, armonie, iubire!
Anima Mundi
5
2020-07-31T13:01:38+03:00
Vreau sa studiez cu atentie raportul si apoi o sa-ti scriu! Fie ca pasiunea ta pentru cunoastere sa ramana vie la fel ca si credinta ca ceea ce daruiesti ti se intoarca inapoi insutit! Zile senine pline de incredere in bunatate, armonie, iubire!
Foarte frumos articolul! ❤

Reactiile de respingere? Mulți sunt încă limitați, nu intră în categoria noului val de energie. Plus că ceea ce postezi nu e pentru toată lumea, se adresează unor oameni cu viziuni mai largi, mai universale

Pe mine mă inspiră și îți mulțumesc că le postezi.

Cristina
Anima Mundi
5
2018-09-26T11:11:52+03:00
Foarte frumos articolul! ❤ Reactiile de respingere? Mulți sunt încă limitați, nu intră în categoria noului val de energie. Plus că ceea ce postezi nu e pentru toată lumea, se adresează unor oameni cu viziuni mai largi, mai universale Pe mine mă inspiră și îți mulțumesc că le postezi. Cristina
5
2
Anima Mundi

 
 
 

One comment

Comments are closed.