Tranzitul lui Marte in Casa 1

Timp de lectură: 3 minute

Cand trece Marte prin Casa 1 te simti mai plin de energie. Si nu este vorba doar de energia fizica; mintea ta este mai focalizata si mai limpede ca niciodata. Si atunci, vei lua decizii corecte, curajoase si prompte. Cei care sunt obisnuiti cu un asemenea comportament nu vor intelege cu adevarat frumusetea acestui tranzit; dar cei a caror dispozitie nu este facuta pentru decizii rapide se vor simti binecuvantati de un val de determinare si vointa. Vor simti bucuria de a lua decizii fara sa se indoiasca si fara sa se razgandeasca. Scopurile vor deveni clare pentru tine si le vei atinge fara intarziere indiferent de piedici. Vei da dovada de fermitate atunci cand vei face alegeri importante.

Te vei comporta ca un lider, vei avea tendinta de a le da ordine directe colaboratorilor, fara sa fii autoritar. Cei din jur vor intelege determinarea de care dai dovada in acele zile si vor aprecia claritatea actiunilor tale. Acest Marte ”pe pielea ta” te va face mai sincer si mai direct; mai putin diplomat; mai determinat sa-ti implinesti scopurile prestabilite. Iti va placea sa traiesti in prezent, nu in trecut sau viitor. Cum spune dictonul latin ”carpe diem”, vei trai clipa, te vei folosi de oportunitati, si vei fi capabil sa reactionezi in timp real. Vei fi capabil sa-ti aperi drepturile in fata angajatorului sau a managerilor; vei fi capabil sa ai discutii deschise cu autoritatile, fara sa-ti mai fie teama de ele. Vei fi mai capabil sa te descurci cu problemele familiale, unde te vei dovedi ferm fara a fi tiranic. Acest tranzit iti va da un moment adevarat de forta interioara, nu va fi doar o aparenta.

Aceasta forta se va face vizibila si la nivel fizic, bineinteles; asa ca pregateste-te pentru o mare capacitate de munca. Profita de sansa, fiindca daca ai o gramada de treaba lasata nerezolvata sau daca ai intarziat cu ceva, odata cu acest tranzit vei putea munci mai mult atat fizic, cat si mental. Energia ta psihica si fizica amplificata te va imboldi sa practici sport. Daca practici sport de obicei atunci vei deveni chiar mai activ, vei face sport si mai des, sau vei fi mai entuziast decat in mod normal. Orice disciplina sportiva e buna: fotbal, tenis, volei, ping-pong… Acesta este un bun moment sa te inscrii intr-un club de fitness sau sa incepi sa practici un sport la nivel competitiv sau ca un obicei regulat. Pentru cei care nu sunt prea sportivi functioneaza la fel de bine plimbarile lungi sau alergarile in parc sau pe plaja. Oamenii mai putin activi pot face drumetii montane sau pot merge la cules de ciuperci prin imprejurimi.

Cu siguranta acest tranzit va amplifica activitatea sexuala – mai ales in cazul barbatilor. Daca tranzitul face aspecte disonante cu restul conjuncturilor astrogramei natale, sau are loc in acelasi timp cu alte tranzite defavorabile ar fi bine sa ai grija la temperament, pentru ca aroganta ta va creste si ea. Vei fi gata de cearta si risti sa strici unele relatii importante din cauza incapatanarii tale temporare. Vei avea tendinta sa nesocotesti sentimentele celor din jur, si sa te impui asupra celorlalti ca un mic tiran. Vei fi nepasator fata de dorintele celorlalti si te vei certa din motive stupide. Risti foarte mult sa te ranesti cu unelte ascutite sau sa fi implicat in accidente serioase.

De fapt nu este un moment prea bun sa mergi cu masina sau cu motocicleta; sa escaladezi munti, sau sa te urci pe scara; si nici pentru alte activitati considerate periculoase, ca aprinderea focului cu benzina, manuirea armelor, scufandarile sau practicarea sporturilor riscante. Mai bine iti canalizezi energia pentru a avea o viata sexuala mai activa. In timpul acestui tranzit oamenii obisnuiesc sa mearga la dentist sau sa sufere operatii minore. Nu te ingrijora; probabil ca te vei imbolnavi doar de o mica raceala.
 

Next

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.