Tranzitul lui Marte in Casa a 11-a

Timp de lectură: 2 minute

Cand Marte tranziteaza a unsprezecea Casa natala, vei face tot ce poti sa-ti ajuti prietenii, chiar daca de obicei nu prea simti nevoia de companie. Vei avea un simt al prieteniei mai puternic si te vei simti solidar cu cei din jurul tau. Vei face ceva concret pentru un prieten si vei incepe sa te comporti intr-un mod mai prietenos.

Vei avea o viata sociala mai intensa si vei evita sa stai in casa de unul singur. Vei avea mai multe oportunitati de a intalni oameni si de a-ti face noi prieteni. Indiferent de eforturile tale, vei observa ca sansele de a intalni oameni noi vor creste in mod natural de-a lungul acestui tranzit.

In acelasi timp, prietenii iti vor da o mana de ajutor, si vei putea intelege cat de importanti pot fi prietenii. Cel mai bine ar fi sa cauti ajutor si sponsori in timpul acestui tranzit. Daca pui problema corect, fara sa fii prefacut, vei obtine ceea ce vrei. Daca ii vei cauta in aceasta perioada pe acei oameni din pozitii inalte pe care i-ai cunoscut acum ceva vreme, ei te vor ajuta sa-ti rezolvi problemele. Acest tranzit face ca oamenii sa-si faca multe proiecte in toate domeniile vietii lor: spre exemplu, remobilarea casei sau dezvoltarea unei afaceri.

In acelasi timp, este posibil sa pui multa energie in incercarea de a ocoli moartea cuiva sau de a a o amana cat de mult posibil. Daca acest tranzit are loc intr-un unghi dizarmonios sau daca are loc alaturi de alte tranzite defavorabile, trebuie sa te astepti la sfarsitul unei prietenii. Mai degraba vei deveni agresiv cu prieteniii, iar acestia vor fi, la randul lor, agresivi cu tine. Poate ca un prieten de-al tau va face ceva rau, sau se va imbolnavi sau va avea accident. Anumite persoane sus-puse se pot comporta urat cu tine. Vei trece prin multe dificultati pana sa-ti poti finaliza proiectele. De asemenea, este posibil ca tu sa ai planuri care te vor distruge. Un barbat apropiat de tine (sotul, prietenul, fratele sau un prieten) se poate certa la cutite cu prietenii. Sau poate fraterniza cu anumite persoane care mai tarziu se vor dovedi a fi infractori sau pericole sociale. In cel mai rau caz, un tranzit atat de negativ poate anunta moartea unui prieten sau a unei rude. Daca alte tranzite confirma acest lucru, propria ta viata poate fi pusa in pericol.
 

Next

 
 

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.