Tranzitul lui Marte in Casa a 12-a

Timp de lectură: 2 minute

Cand Marte tranziteaza a douasprezecea Casa natala, vei petrece mult timp facand cercetare. Daca esti cercetator de profesie, perioada aceasta va fi extrem de productiva in munca ta. Daca activezi in alte domenii, in aceasta perioada vei simti nevoia sa te autoanalizezi in profunzime. Prin urmare, poti incepe cu scrierea unui jurnal, sau poate chiar a memoriilor tale. Acest tranzit favorizeaza lectura si studierea subiectelor ezoterice, de astrologie, psihologie si teologie, printre altele. Daca esti un credincios practicant poti profita de sansa pentru a te ruga mai mult, poate chiar e bine sa te retragi in singuratate, ramanand in contact cu cele mai sacre lucruri in care crezi. Pe de alta parte, poti participa la congrese sau conferinte despre astrologie, psihologie, filozofie si asa mai departe.

Acum este perioada perfecta pentru psihanaliza. Fiecare persoana are in ea, intr-o anumita masura capacitatea de a-i ingriji pe ceilalti. Oricat de dezvoltata ar fi aceasta tendinta in cazul tau, in timpul acestui tranzit dorinta de a-i ajuta pe ceilalti va creste semnificativ, ceea ce va duce la fapte concrete de solidaritate; spre exemplu, se poate intampla sa contribui la organizatii precum Caritas, Crucea Rosie, UNICEF, etc; este posibil sa te angajezi ca voluntar intr-una dintre aceste organizatii. Daca in mod obisnuit activezi mai mult in sfera privata si mai putin in societate, ii vei ajuta pe cei dragi. Daca iei medicamente psihotrope, acest tranzit iti va intari vointa, astfel incat sa poti renunta la ele. Acelasi lucru este valabil pentru dependenta de droguri, daca esti intr-o astfel de situatie.

In timpul acestui tranzit, lupta pe care o duci la nivel politic si ideologic va deveni mai intensa si mai concreta. Bataliile pe care le vei duce vor deveni mai aprinse si mai eficiente, mai ales daca incerci sa obtii respectarea propriilor drepturi. De asemenea, poti lupta eficient impotriva dusmanilor ascunsi. Totusi daca acest tranzit are loc intr-un unghi discordant, sau simultan cu alte tranzite defavorabile, factorul astrologic rezultat va fi negativ, daca nu chiar periculos. Poate anunta experiente negative cu privire la credintele tale religioase sau filozofice, consecinte nefaste produse de intalnirea cu un magician sau astrolog autoproclamat. De asemenea s-ar putea sa te certi cu un psiholog sau un preot.

S-ar putea sa fii jefuit de un dependent de droguri. Tu sau cineva apropiat ati putea fi nevoiti sa treceti printr-o operatie. S-ar putea sa fii internat in spital. Este posibil sa fii inchis sau condamnat, in sensul larg al termenului, adica va trebui sa treci printr-o perioada de carantina. In cel mai rau caz, daca si alte elemente ale astrogramei tale confirma acest lucru, poti fi trimis la inchisoare. Dusmani nestiuti pot actiona impotriva ta in timpul acestui tranzit. Oamenii pot imprastia barfe si calomnii impotriva ta. Tu sau rudele apropriate puteti trece printr-o perioada de faima negativa. Sunt posibile accidente de masina. Ghinioanele in toate domeniile se vor tine scai: sanatate, dragoste, casatorie, munca, finante, familie, prieteni… Acest tranzit, daca este aspectat negativ, poate anunta un doliu.

 
 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.