Tranzitul lui Marte in Casa a 2-a

Timp de lectură: 2 minute

Cand Marte intra in a doua Casa natala, energia ta e indreptata din plin spre cresterea veniturilor. Supravietuirea ta te preocupa mai mult decat in mod obisnuit si esti gata sa profiti la maxim de mediul in care te afli. Daca ai abilitati de antreprenor, le vei putea folosi cu succes in timpul acestui tranzit – dar nu neaparat pentru proiecte pe termen lung sau pentru schimbari profesionale decisive. De fapt, acest tranzit poate sa anunte o perioada in care se poate intampla ca tu sa fii inspirat in privinta cresterii veniturilor, poate prin vanzarea unor lucruri pe care nu le mai folosesti. Prin urmare ar trebui sa urmaresti cu mai multa atentie anunturile din ziare si/sau sa pui tu insuti un anunt. S-ar putea sa faci afaceri bune vizitand vreun site de licitatie pe internet. Chiar daca munca ta obisnuita nu e neaparat una in domeniul financiar, in timpul acestui tranzit vei fi putin lacom si vei incerca sa-ti umpli portofelul cat de multi poti.

S-ar putea sa te gandesti sa-ti iei un card de credit (sau poate inca un card de credit); sa depui actele pentru un imprumut; sau sa ceri bani de la un prieten – de fapt vei fi convins ca ii vei putea returna banii. Perioada asta este buna sa-ti deschizi un magazin, sa incepi o afacere noua (de orice tip), sa devii agent de vanzari, sa-ti deschizi un atelier si asa mai departe. De asemenea, vei fi interesat de felul in care arati mai mult decat de obicei. Spre exemplu, e posibil sa incepi o dieta de slabit, sa te barbieresti sau sa-ti schimbi coafura. Uneori, oamenii isi schimba putin si felul de a se imbraca in perioada aceasta. In alte situatii, s-ar putea sa te preocupe conceptul de imagine legat de teatru, cinema, fotografie, design asistat de calculator etc. In cazul acesta, te vei comporta ca un pasionat, vei cumpara un aparat de fotografiat, o camera de filmat sau un video si vei lucra cu imagini – fie cu fotografiile tale, fie cu ale altora. Acest tranzit poate anunta nasterea unei adevarate pasiuni in acest domeniu. De asemenea, este un bun moment sa inveti cum sa folosesti un program pentru prelucrarea grafica, sa cumperi un televizor sau un monitor nou pentru calculator. Daca tranzitul face aspecte disonante, sau are loc in acelasi timp cu alte tranzite defavorabile atunci ar fi bine sa eviti cheltuielile; altfel risti sa ramai fara niciun ban.

Vei fi tentat sa cheltui multi bani pe lucruri neimportante. De asemenea, este posibil sa pierzi bani pentru ca ii imprumuti fara sa ceri garantie sau pentru ca ii investesti la bursa. In timpul acestui tranzit, banii iti pot fi si furati. Asa ca ai grija la hoti si spargatori. Cineva te poate plati cu cecuri fara acoperire sau poti fi victima unei fraude. Din cauza simbolisticii asociate cu Planeta Rosie, e de asteptat sa cheltui bani pe motociclete, unelte mecanice, arme… Ranile si taieturile iti pot strica infatisarea. Operatiile de chirurgie estetica sunt si ele posibile.
 

Next

 
 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.