Tranzitul lui Marte in Casa a 3-a

Timp de lectură: 2 minute

Cu Marte in trazit in cea de-a treia Casa, iti vei directiona cea mai mare parte a energiei psihofizice spre comunicare, in cel mai larg sens. Vei dori sa iei legatura cu semenii mai mult decat in mod obisnuit. Vei observa ca gandurile tale sunt mai scrutatoare si mai diversificate in timpul acestui tranzit. Mintea ta se va concentra pe lumea exterioara, sporind in luciditate si in claritate in acelasi timp. Vei fi capabil de observatii logice, directe, consistente, la obiect, destepte si ascutite.

Capacitatea ta de exprimare va creste si ea. Vei utiliza mai multe cuvinte, caci vei putea folosi verbe rar intalnite si substantive pe care credeai ca le-ai uitat. Vei petrece mai mult timp la telefon, vei da mai multe telefoane si vei raspunde la mai multe. Subiectul acestor convorbiri telefonice ar putea fi delicat sau solicitant. Poate ca persoanele cu care vei vorbi vor fi importante sau poruncitoare. De asemenea, vei scrie mai mult, poate chiar cateva ore pe zi, vei trimite invitatii sau buletine informative. Determinarea si vointa ta se vor canaliza in conversatii purtate la telefon si mesaje tip text. S-ar putea sa-ti petreci timp pe internet, mai mult decat de obicei. Iti vei dori sa calatoresti si sa vrei sa mergi cu masina ore intregi sau sa calatoresti cu motocicleta multi kilometri. In aceste zile iti va placea mult sa conduci. Vei simti ca asta este relaxant, mai ales pe autostrada. Vei fi mai preocupat decat de obicei de un frate, un verisor, un cumnat sau de un prieten barbat mai tanar. Spre exemplu, te-ai putea hotari sa mergi sa-I vizitezi. De asemenea, este posibil sa faci anumite lucrari care tin de comunicare si comunicatii, cum ar fi montarea unei antene pentru satelit pe acoperisul casei tale sau instalarea unei linii de interfon la birou.

Claritatea mentala de care te bucuri te va ajuta sa studiezi cu mai multa eficienta, sa participi la cursuri sau sa le tii tu insusi, sa iei parte la seminarii si conferinte, sa participi la examene si asa mai departe. Vei fi intr-o forma buna pentru a citi, a studia sau a scrie. S-ar putea sa faci un raport important, sa pregatesti un discurs, sa termini un capitol de carte sau sa scrii in jurnal. Daca acest tranzit se suprapune peste conjuncturi defavorabile sau este simultan cu alte tranzite dificile, poate sa apara riscul amplificat de accidente pe strada. Fii cu bagare de seama la tot ce faci pe drum: cand conduci o masina, mergi pe motocicleta, treci strada sau urci in autobuz.

S-ar putea sa te certi cu functionarii de la ghiseu, cu vanzatorii din magazine sau cu politistii de pe strada. E posibil sa te certi cu un frate, un var, un cuscru sau cu un prieten mai tanar. S-ar putea, de asemenea sa primesti vesti proaste in legatura cu una dintre persoanele de mai sus. S-ar putea sa primesti scrisori sau telefoane neplacute ori de amenintare. Uneltele tale de comunicare se pot strica, de exemplu telefonul mobil, modemul, faxul, imprimanta etc. S-ar putea ca presa sa se intereseze de tine si sa apari in ziare, dar nu in stiri pozitive. Este posibil sa ai o cearta cu editorul tau. S-ar putea sa intampini probleme in calatoriile tale, spre exemplu din cauza grevelor, a trenurilor intarziate sau anulate, a aeroporturilor blocate sau ti se poate strica masina. Risti sa fumezi prea mult.
 

Next 
 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.