Tranzitul lui Marte in Casa a 4-a

Timp de lectură: 2 minute

Cand Marte in tranzit intra in a patra Casa natala investesti multa energie in ceea ce priveste habitatul tau, adica nu doar locul in care traiesti, ci si cel in care muncesti. Cu alte cuvinte, petreci mai mult timp decat de obicei preocupandu-te de cei patru pereti care te “cuprind”. Vei planui sa te muti sau sa cumperi o proprietate. Vei incerca sa obtii un imprumut pentru a cumpara o proprietate sau o casa in care sa locuiesti in comun cu cineva. Poate ca vei merge impreuna cu partenerul sa vezi case de cumparat sau de inchiriat. Sau poate ca vei merge sa vezi o casa sau sa inchiriezi o camera intr-un hotel pentru urmatorul concediu. Si mai probabil, te vei hotari sa iti renovezi casa sau locul de munca, spre exemplu magazinul sau atelierul etc. Vei vrea sa lucrezi la asta de unul singur, poate ca vei vrea sa zugravesti o camera sau sa montezi o carpeta, si sa faci multe alte lucruri mici sau importante care de obicei tin de munca calificata. Sa lucrezi in si pentru casa ta va fi o placere. Poate ca vei planui sa scoti sau sa inlocuiesti o piesa de mobilier intr-una dintre zile, sau sa comanzi un nou design al bucatariei special facut pentru tine, dar e posibil si sa faci pasi concreti si sa mergi la cumparaturi intr-un magazin de design interior.

Acest tranzit poate corespunde si unei perioade de ingrijire de rutina a casei, cum ar fi curatarea geamurilor, spalarea perdelelor, curatarea rafturilor de carti in biblioteca, etc. In acelasi timp vei interactiona mai des cu parintii; poate ca te vei duce sa-i vizitezi sau poate vor veni ei in vizita pentru un timp; ii vei plimba incolo si-ncoace pentru a rezolva diferite probleme birocratice. Daca acest tranzit are loc intr-un unghi dizarmonios sau simultan cu alte tranzite defavorabile, te poti astepta la pagube sau stricaciuni la domiciliul tau. Este posibil sa izbucneasca si sa se extinda un incendiu, aparatele electrice sa nu functioneze cum trebuie, sa se sparga o fereastra, sa spargi obiectele de portelan etc.

Probabil ca vei primi vesti proaste in legatura de domiciliul tau, cum ar fi o scrisoare de la proprietar prin care esti anuntat de inchiderea contractului de inchiriere (daca esti chirias) sau o scrisoare de la chiriasi prin care ti se cere sa rambursezi anumite cheltuieli (daca tu esti proprietarul), sau o informare prin care ti se cere sa platesti pentru niste cheltuieli comune neprevazute etc. Cu alte cuvinte: vesti proaste cu privire la proprietate. De asemenea, iti poti da seama ca ti-e greu sa rambursezi un imprumut sau ca o renovare necesita cheltuieli mai mari decat cele pe care le prevazusesi. Daca ai un camion sau o dubita, este posibil sa faci accident cu ele. Parintii tai vor avea nevoie de operatii sau se vor imbolnavi sau te vei certa cu ei. Este posibil chiar sa fii internat tu insuti timp de cateva zile. Hard disk-ul computerului sau piesele care functioneaza ca suport magnetic se pot strica. Cei care au probleme la stomac pot resimti o acutizare a bolii.
 

Next 
 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.