Tranzitul lui Marte in Casa a 5-a

Timp de lectură: 2 minute

Cand Marte tranziteaza a cincea Casa, libidoul tau este directionat spre orice lucru care tine de joaca, relaxare, recreere. Cea mai mare dorinta a ta este sa te distrezi, sa fii fericit, sa nu te gandesti la nimic, sa te bucuri de tot la maxim. Vei lasa la o parte grijile si vei neglija lucrurile pe care le ai de facut, fiindca vei considera ca treaba poate sa astepte. In perioada asta tot ce-ti vei dori va fi o pauza pentru a merge in vacanta. E o buna perioada de timp pentru a merge intr-o calatorie, pentru a petrece un week-end in cautare de aventura, singur sau alaturi de persoana iubita.

Este la fel de posibil sa ramai unde locuiesti, dar sa iesi mai des din casa seara, la cinema, la teatru, la concerte, la restaurant, la discoteca, in club, cazinou si asa mai departe… S-ar putea sa descoperi sau sa redescoperi placerea petrecerii noptii acasa, jucand cu prietenii bridge, poker, bingo sau alte jocuri de societate. Daca esti muzician, vei canta mai des, spre bucuria prietenilor; iar daca esti o fire sportiva, in perioada asta vei practica sporturi din pura pasiune. Pana la urma, nu este vorba despre ce faci ci despre cum o faci. Spre exemplu, daca iti place sa citesti si in general citesti eseuri sau studii sau rapoarte pentru jobul tau, odata cu acest tranzit iti vei oferi un moment de relaxare citind science-fiction sau thriller sau povesti de dragoste.

Viata ta sexuala cu siguranta va reflecta si ea aceasta situatie; acest tranzit iti va aduce o perioada de placeri intense. De asemenea, este o buna perioada pentru procreere sau pentru planificarea unui copil; acest lucru este valabil atat pentru nativii barbati cat si pentru femei. Cateodata in aceasta perioada oamenii joaca la bursa, fiindca jocul pe piata de capital poate fi o meserie, dar in definitiv e si un joc. S-ar putea sa fii interesat/a de jocuri de inteligenta (quiz game); sunt atat de multe in zilele noastre. Daca esti artist, vei fi mai creativ decat oricand. Daca esti profesor, te vor preocupa mult metodele de predare, didactica. Daca tranzitul are loc in unghiuri disonante cu alte corpuri ceresti sau daca are loc odata cu alte tranzite dizarmonioase, este posibil sa exagerezi in mod repetat din cauza excesului de libidou sexual.

Cu alte cuvinte, vei risca sa exagerezi in dorinta ta de a-ti satisface pofte trupesti. Din cauza aceasta vei avea parte de mici accidente din cauza poftei tale de distractie, spre exemplu, vei participa la sporturi periculoase sau vei conduce masina dupa ce ai petrecut o noapte intreaga la discoteca band si fumand peste masura.

Excesul de senzualitate si de activitate sexuala poate duce la sarcini nedorite si/sau la contactarea unor boli cu transmitere sexuala. Relatia cu fiii si/sau fiicele tale se poate altera in perioada acestui tranzit, ceea ce va duce la certuri si tensiuni. Unul dintre copiii tai se poate imbolnavi sau poate fi victima unui accident; dar i se poate intampla si un lucru mai putin grav, cum ar fi picarea unui examen, pierderea unui meci, despartirea de un prieten si asa mai departe…
 

Next
 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.