Tranzitul lui Marte in Casa a 6-a

Timp de lectură: 2 minute

Cand Marte intra in a sasea Casa natala, interesul tau se va indrepta asupra propriului corp, ceea ce va face sa-i acorzi mai multa atentie si ingrijire atat din perspectiva sanatatii, cat si din cea a aspectului. Iti vei dori sa te simti mai bine, sa faci mai multe pentru tine si sa ai mai multa grija de sanatatea ta psihofizica. Este cel mai potrivit moment sa te inscrii intr-un club de fitness sau sa faci sport acasa sau la sala. S-ar putea sa-ti cumperi un aparat de fitness sau o bicicleta statica.

Ati putea incepe sa tineti o cura de slabire sau de detoxifiere. O buna metoda de a va purifica corpul in aceasta perioada este evitarea consumului de carne, de alcool si de zahar. Vointa ta va deveni mai puternica in privinta acestor chestiuni, asa ca ai putea sa profiti de sansa si sa te lasi de fumat si de alte obiceiuri nesanatoase, cum ar fi utilizarea unor medicamente inutile luate fara recomandarea medicului. In aceasta perioada ar trebui sa urmati cat mai strict posibil dictonul latin ”mens sana in corpore sano”.

Angajati-va in activitati fizice, inot, mergeti la sauna, faceti dusuri calde, si urmati tratamente cu argila si cu orice mai poate fi folositor si sanatos pentru pielea, fata si parul dumneavoastra… Daca suferiti de artroza sau de reumatism, acum este o buna perioada pentru gimnastica medicala, Shiatsu, acupunctura, presopunctura. Veti fi chiar capabil sa faceti aceste lucruri pentru altii, fiindca energia care se afla in voi in timpul tranzitului poate fi folosita atat la ingrijirea propriului corp, cat si la ingrijirea corpului altuia. Prin urmare acum puteti invata cum sa faceti masaj sau sa va inscrieti la cursuri de chiropractica, la cursuri de macrobiotica, de fizioterapie si asa mai departe. Acelasi lucru este valabil si pentru tratamentele cosmetice, cum ar fi bronzatul artificial sau epilarea cu laser; va puteti bucura de ele sau le puteti recomanda altora. De asemenea va puteti retrage intr-un complex de sanatate, unde puteti face lungi plimbari prin padure intre alte tratamente. Marte in Casa a 6-a va poate aduce multa energie in ceea ce priveste munca; in acest caz, puteti profita de ocazie pentru a munci mai mult ca de obicei. Puteti deveni un fel de workaholic, obsedat de munca, si veti putea petrece multe ore muncind fara pauze.

Acest tranzit favorizeaza orice fel de munca manuala ca strunjirea, tricotarea, gaurirea, modelarea din lut etc. Daca aceasta trecere vine odata cu unghiurile disonante ale altor corpuri ceresti sau daca are loc in aceleasi timp cu alte tranzite defavorizante, exista sanse mari sa va imbolnaviti; in cel mai rau caz veti fi nevoit sa suportati o intreventie chirurgicala. Dar in cele mai multe cazuri este vorba doar de o interventie stomatologica. De asemenea este posibil sa aveti febra sau infectii. Este posibil sa aveti accidente din cauza aplicarii necorespunzatoare a unor tratamente; spre exemplu puteti lesina din cauza presiunii aparute in urma impachetarii cu argila; sau va puteti alege cu fracturarea unui os din cauza unei terapii chiropractice necorespunzatoare sau a unui medicament gresit si asa mai departe. De asemenea, puteti sa va certati la serviciu, cu superiorii sau colegii. Sunt posibile si accidente de munca. Va puteti certa cu un colaborator. S-ar putea sa fiti nevoiti sa demiteti un subaltern. Unul dintre subalterni se poate rani sau imbolnavi. Acest tranzit poate aduce, de asemenea, ranirea sau moartea unui animal de companie.
 

Next

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.