Tranzitul lui Marte in Casa a 7-a

Timp de lectură: 3 minute

Cand Marte se afla in tranzit in a saptea Casa natala, iti consumi toata energia pentru a fi in contact cu ceilalti. Indiferent daca esti introvertit sau extrovertit, un egoist sau cineva care doreste sa-si contopeasca egoul cu ceilalti, sub acest tranzit vei face tot ce poti sa te integrezi printre cei apropiati, adica cu un partener sau intreaga societate, un grup, o coalitie, o gasca sau un club. Nu doar ca iti doresti dar din moment ce suntem sub semnul activului Marte, vei face pasi concreti in directia construirii acelei situatii in care sa te poti referi la tine insuti nu ca “eu”, ci ca “noi”. Iti vei impartasi sentimentele pentru a incepe o relatie, un concubinaj, un mariaj. Dorinta ta de a avea o relatie va gasi in cele din urma modalitati practice de a se concretiza. Daca ai deja un partener stabil, probabil ca vei stabili data casatoriei sau data in care va veti muta impreuna. Daca ai fixat deja o data, atunci te vei preocupa in mod activ de toate problemele administrative care fac posibila materializarea mariajului sau concubinajului.

Spre exemplu, vei alege daca nunta sa se desfasoare la oficiul starii civile sau la biserica; vei rezerva restaurantul; vei alege invitatiile; vei discuta cu florarul pentru aranjamentele florale si asa mai departe. Pe scurt iti vei sufleca manecile si te vei apuca de treaba pentru a duce la capat acest proiect. In aceste zile este posibil sa fii coplesit de toate indatoriile practice privitoare la organizarea cermoniei, care nu este o simpla ceremonie, ci inceputul unei povesti alaturi de partenerul cu care iti vei imparti viata. Te vei simti foarte motivat si nimeni si nimc nu te va putea opri.

Daca esti deja casatorit si fericit si trebuie sa pui bazele unei societati (de afaceri, de studii sau politica), in acest caz te vei comporta diferit, dar in acelasi spirit; adica unit cu altii. Tanzitul te va convinge ca singura modalitate de a te dezvolta este asocierea cu una sau mai multe persoane. Daca n-ar exista perioada aceasta de tranzit, doar cele trei semne de aer s-ar putea potrivi, in timp ce toate celelalte si-ar vedea de treaba lor. Evident, natura (sau, altfel spus, Zodiacul) a organizat lucrurile diferit si te-a facut sociabil sau nesociabil pentru diferite intervale de timp, exact cat trebuie pentru a echilibra aspectele vietii si a putea impiedica orice exagerare intr-o directie sau alta.

Din moment ce acesta este tranzitul sociabilitatii, ai putea sa te inscrii intr-un partid politic; intr-un cerc religios sau filozofic; intr-un club; intr-o cooperativa; intr-o fratie de orice tip. Chiar daca in general nu-ti place politica, pentru prima data in viata, te vei putea ocupa de politica in cel mai nobil sens, in perioada acestui tranzit. Vei consuma multa energie cu partenerul tau, care va avea zile agitate. Poate ca lui/ei i se vor recunoaste drepturile in perioada acestui tranzit. De asemenea, vei fi atras de uniforme si de pozitii militare. Dar daca tranzitul are loc odata cu tranzite discordante sau cu alte aspecte dizarmonioase, atunci trebuie sa te astepti la o gramada de hartogaraie (adica birocratie) pentru tine sau pentru partenerul tau.

Mai exact, va trebui sa intri in multe lupte, razboaie, conflicte, indiferent daca le-ai generat tu sau daca trebuie sa te aperi de atacurile altora. Mai frecvente ar putea fi micile certuri cu partenerul, dar este posibil sa aveti de-a face si cu necazuri serioase care sa implice (sau nu) documente, judecatori, avocati, si tribunal. Poate ca nu vei fi implicat personal, poate ca doar vei fi nevoit sa asisti la certuri. Poate ca legea se indreapta impotriva ta, ceea ce nu e niciodata un lucru placut. In cel mai rau caz, ai putea fi vizitat de politie, de garda financiara si asa mai departe. Poate este vorba doar de un control de rutina, dar poate fi si ceva mai serios. Daca alte tranzite prevad asta, s-ar putea sa fii victima terorismului, a hotilor, a amenintarilor, a unui jaf sau a pagubelor aduse bunurilor tale. Sau este posibil sa ai probleme cu dispozitivele periferice ale computerului sau cu cablul de internet, ori cu conexiunea wireless dintre computer si celelalte dispozitive.
 

Next

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.