Tranzitul lui Marte in Casa a 8-a

Timp de lectură: 3 minute

Cand Marte tranziteaza a opta Casa natala, multi oameni imprumuta bani sau se lupta cu birocratia pentru a obtine un credit. Este posibil ca finantele tale sa creasca printr-o mostenire, o cedare de bunuri, o pensie, prin plati compensatorii, donatii si asa mai departe. Acestea vor predomina asupra oricarei activitati din acesta perioada. Orice vei face in acest domeniu in timpul acestui tranzit vei avea succes. Vei dori sa castigi cat mai mult si probabil ca vei avea rezultate bune. Vei fi capabil sa-ti concentrezi intreaga energie si actionezi cu un pragmatism iesit din comun, cu scopul de a transforma eforturile in bani. In aceasta perioada vei avea cu siguranta de-a face cu notarii, avocatii, managerii de banca, directorii companiilor de credit. La un nivel inferior, vei fi probabil interesat/a de sex.

Si in acest caz, vei actiona concret si vei avea parte de mai mult sex decat de obicei. Mai mult decat o dorinta sexuala, acest tranzit creeaza o stimulare erotica intensa, adica vei aprecia sexul mai ales la nivel psihic. Prin urmare, este posibil sa-ti doresti punerea in practica a unor fantezii sexuale si sa-i ceri partenerului sa incercati noi modalitati de a face sex. Este posibil, de asemenea sa investiti energie in activitati legate de simbolistica mortii. Spre exemplu este posibil sa salvezi de la moarte pe cineva drag; sau sa planuiesti sa renovezi cavoul familiei.

Interesul tau fata de moarte te poate face sa participi la sedinte de spiritism, la intalniri cu mediumuri, sau sa cercetezi subiecte oculte sau ezoterice. Daca tranzitul are loc in disonanta cu unghiurile altor configuratii din harta natala, sau alaturi de alte tranzite defavorabile, este posibil sa ai multe probleme, in special de natura legala, privitoare la modul de impartire a unei mosteniri, la impartirea bunurilor intre tine si partener, sau intre tine si o ruda apropiata. In astfel de cazuri, partile implicate vor angaja un avocat care sa se ocupe de aceste chestiuni. Este posibil, de asemenea, sa ai probleme in legatura cu un faliment sau o lichidare; poate ca iti va fi dificil sa obtii o pensie. Te vei chinui sa obtii un imprumut si probabil ca vei fi refuzat. Posibil vei avea dificultati in a refinanta un imprumut. Este posibil sa fi nevoit sa platesti taxe neprevazute. Poate iti vei da seama ca limita de creditare a contului tau curent a fost depasita. Sau poate vei fi nevoit sa restitui o suma de bani pe care n-o ai.

S-ar putea sa trebuiasca sa platesti ratele, dar sa fi ramas deja fara bani. Daca ai luat bani de la camatari, in timpul acestui tranzit este posibil sa incerce sa te intimideze sa-ti ceara banii inapoi cu dobanda. Te poti certa cu partenerul cu privire la bunurile comune. El sau ea ar putea fi in mijlocul unei crize financiare, ceea ce va face ca si tu sa pierzi o multime de bani. La nivel sexual, vei avea senzatia ca nu esti pe deplin satisfacut sau ca satisfactia ta nu este cea obisnuita. Prin urmare, s-ar putea sa ai intalniri intime neplacute in timp ce te afli in cautare de sex. S-ar putea sa faci sex cu delincventii. Si risti sa fii contaminat cu boli cu transmitere sexuala.

Vei fi bantuit de moarte, mai exact moartea unei rude. In cel mai rau caz, o posibila interpretare a cestui tranzit este ca viata ta se afla in pericol. Este posibil sa ai o experienta groaznica in timpul unei sedinte de spiritism sau in timpul unor preocupari ezoterice. Ingroparea unei rude, sau reinmormatarea cadavrului in alta parte iti poate crea probleme. Mormantul familie tale poate fi vandalizat. S-ar putea sa fii nevoit sa participi la cheltuielile cu inmormantarea unei rude apropiate.
 

Next

 
 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.