Tranzitul lui Marte in Casa a 9-a

Timp de lectură: 2 minute

Vei consuma multa energie in cautarea lucrurilor indepartate cand Marte va trece prin a noua Casa; indepartate atat in sens geografic (o alta tara) cat si metafizic, in intelesul transcendent al termenului. Dorinta ta obisnuita de a calatori undeva va fi amplificata de acest tranzit. Este rar intalnit ca oamenii sa nu calatoreasca in timpul acestui tranzit. Sigur vei fi in miscare; daca nu peste granite, macar in alt oras. Totusi ai sanse mari sa pleci din tara, chiar daca pentru numai cateva zile. Este un moment prielnic pentru a te intalni cu indivizi straini. Acest tranzit favorizeaza invatarea limbilor straine.

Acest tranzit se poate referi si la limbaje de programare pentru computer. Vei investi mult efort pentru stabilirea sau dezvoltarea unor legaturi cu oameni din zone indepatate, spre exemplu, iti vei dori sa-ti instalezi o conexiune de internet de banda larga. In mod sigur vei petrece mult timp pe internet, navigand pe world wide web. De asemenea, vei petrece mult timp ingrijindu-te de masina sau de motocicleta. Nu doar ca interesul tau pentru filosofie, teologie, yoga, astrologie, cultura orientala va creste, dar vei face pasi concreti in aceasta directie. Spre exemplu, vei cumpara carti pe aceste subiecte; ai putea sa mergi la cursuri, congrese si conferinte pe aceste teme; poti invata tehnici sau metode sau poti lua legatura cu maestrii spirituali, si asa mai departe. Vei coresponda cu oameni din tari indepartate. Daca esti student, vei incepe sa studiezi subiecte importante. Poate ca duci pe cineva dintre apropiati in strainatate, din motive medicale, sa zicem. In acelasi timp, esti predispus sa faci sport, si daca deja practici, vei mari ritmul. S-ar putea sa arati un interes aparte pentru lumea animala. Daca tranzitul are loc intr-un context dizarmonios, poate anunta un accident rutier.

Prin urmare, fii atent cand sofezi sau cand treci strada. De asemenea, te poti impiedica si cadea cand urci sau cobori din autobuz sau orice alt vehicul. Uneori, accidentele nu au legatura directa cu vehiculele; in timpul acestui tranzit oamenii se accidenteaza trecand pur si simplu dintr-o camera in alta. Masina ti se poate defecta. Este posibil sa primesti vesti proaste de peste hotare (sau de departe). Una dintre rudele apropiate poate pati ceva rau peste granite, sau poate e nevoita sa plece din tara pentru a suporta o operatie. Este posibil sa te certi din motive ideologice. Este posibil sa lupti, cu rezultate nu foarte bune, pentru chestiuni de pricipiu, care pot face parte din convingerile tale intime. Este posibil sa ai o confruntare cu adversari din alte orase, sau in timpul unei calatorii. Sub un tranzit atat de negativ, probabil ca cel mai bine este sa stai intr-un loc. De asemenea trebuie sa ai grija cand faci sport, mai ales cand este vorba de sporturile considerate riscante sau periculoase.

Pentru studenti, acest tranzit aduce o perioada de mare efort intelectual. Pentru toata lumea, el reprezinta o perioada de lupta pentru apararea sau afirmarea propriilor idei. Este posibil sa fii ranit de un animal. Modemul sau telefonul tau s-ar putea strica.
 

Next

 
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.