“Nu am intrat într-un cult, nimeni nu face asta! Ne-am alăturat unei mișcări pentru a face bine.”

Posted by
Timp de lectură: 2 minute

 
 

Oamenii nu se gândesc că li s-ar putea întâmpla chiar lor. Cea mai frecventă percepție despre cei care intră într-o sectă/cult este că sunt proști, nebuni sau ciudați. Insă realitatea este exact pe dos: sectele recrutează pe cei mai buni și mai strălucitori din societate.
– Janja Lalich, sociolog

 
 
Azi avem pe cer un sextil Soare-Pluto, drept pentru care vă propun povestea incredibilă a nesăbuitelor isprăvi ale liderului cultului nereligios NXVIM (pronunțat nexium), Keith Raniere, născut cu Soare-Pluto (conjuncție, 2°37′).

Pentru că trăim într-o vreme în care textul scris nu trebuie să depășească câteva paragrafe, vă propun vizionarea a două documentare despre NXIVM. Inăuntrul acestei grupări care a numărat în jur de 17.000 de adepți, Raniere a creat o societate secretă, numai pentru femei (150), bazată pe dinamica stăpân-sclav, pe care le-a marcat cu inițialele sale (KR), așa cum se însemnau cu fierul roșu animalele. Femeile erau apoi constrânse prin diferite tactici, între care amenințarea de a dezvălui informațiile compromițătoare (collaterals) pe care fuseseră forțate să le dea ca să fie admise în cercul secret DOS, Dominus Obsequious Sororium (Stăpân peste femeile sclave sau Frăția femeilor dominate sau alt sens mai esoteric, care scapă profanilor).
 
 

Tranzite și evenimente

Ne referim doar la evenimentele legate de a doua revoluție a lui Saturn pentru Raniere.

  • 18 ianuarie 2018 – FBI obține mandat de intrare în emailul lui Raniere. Inceputul celei de-a doua revoluții a lui Saturn, Saturn în tranzit se apropiase la 8°45′ de Saturn natal.
  • 14 februarie 2018 – formularea plângerii penale împotriva lui Raniere. Saturn în tranzit se apropiase la 6°01′ de Saturn natal.
  • martie 2018 – Raniere este arestat în Puerto Vallarta, Mexic, unde fugise împreună cu membrele cercului interior al grupării. Saturn în tranzit se apropiase la 3°55′ de Saturn natal.
  • 27 octombrie 2020 – Raniere este găsit vinovat pe cele șase capete de acuzare, condamnat la 120 de ani de închisoare și plata a 1.75 milioane de dolari. Finalul celei de-a doua revoluții a lui Saturn: Saturn în tranzit se depărtase la 13° de Saturn natal.

 
 

Istoria cazului

Dezvăluiri ample (și un bun studiu de caz despre posibilitățile de manifestare ale complexului Soare-Pluto) în două documentare:

  • The Vow (9 episoade, HBO) – prezintă gruparea NXIVM din perspectiva unui nou adept, felul în care evoluau lucrurile precum și modul în care câțiva foști membri au reușit să aducă abuzurile în fața legii. Titlul articolului de față este o exclamație a lui Mark Vicente din acest documentar.
  • Seduced – Inside the NXIVM Cult (4 episoade) – prezintă viața în interiorul cultului din perspectiva uneia dintre tinerele abuzate, India Oxenberg.

Vizionare plăcută și nu uitați: viața este cea mai bună carte de astrologie!
 
 
Alte articole despre Soare-Pluto
Tehran (Soare-Pluto)
Arhetipurile în știri: Soare-Pluto
Un spion de miliarde (Soare-Pluto)
Biroul Legendelor (Soare-Pluto)
Vă aflați în baza de date pentru război social a Chinei? (Soare-Pluto)
Aspectele Soare-Pluto – Călătorie în lumea subterană
Nicolai Lilin – Educație siberiană (Soare-Pluto)
Am trăit miliarde de ani în opt ore. Evoluția sufletului (Soare-Pluto)
Daci liberi și patrioți români (Soare-Pluto)
2034: Un roman al următorului război mondial (Soare-Pluto)
 
 

2 comments

    1. Nu am nici o indoiala, doar ca data nasterii acestui psihopat nu este publica. Ma astept sa gasim acolo fie Soare-Pluto fie Venus-Pluto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.