< back to articles

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zoltan Bartha – Yoghin, astrolog si profesor

www.astrohelios.ro
[email protected]

Studiez si practic astrologia din 1994. Toate cunostintele si experienta dobandita au la baza o cercetare si practica autodidacta, prin care am cautat sa descopar micile si marile secrete ce stau la baza succesului, armoniei, implinirii si evolutiei fiintelor umane. Pasiunea principala inca din copilarie a fost sportul. De la varsta de 14 ani am fost atras de stiintele esoterice. Intotdeauna am simtit o uimitoare atractie catre natura, predominant catre munti si asa am devenit ghid montan. Sunt pasionat de speologie, iubesc catararea pe stanca (alpinismul) si drumetiile montane. Sunt preocupat de dezvoltarea personala, intelegerea limbajului trupului, inteligenta emotionala si am participat la zeci de cursuri si seminarii de lidership, programare neurolingvistica, time-management etc
Primii ani de astrologie au insemnat foarte mult studiu (uneori 6-8 ore pe zi) deorece mi-am dorit sa consolidez un sistem astrologic bazat exclusiv pe experienta practica si nu pe presupuneri sterile.

Am organizat cursuri si simpozioane de astrologie pe care urmaresc sa le imbunatesc permanent pentru a le face cit mai eficiente. Pregatirea si formarea celor care doresc sa predea si sa practice astrologia mi-a adus si imi aduce multe bucurii, vazand cum se multiplica si se raspandeste aceasta arta divinatorie.

Am inteles ca practica superioara a stiintelor divinatorii reprezinta o forma de servire si de contribuire la bunul mers al evolutiei spirituale a tuturor fiintelor umane.

No comments yet.

Leave a Reply