Comandă raport astrologic de stele personalizat!

Timp de lectură: < 1 minut

 
 

În ziua în care te-ai născut, ai dobândit nu doar magia horoscopului tău, ci și miturile și semnificațiile unui cer plin de stele. Unele dintre ele au format legături cu planetele tale natale prin ceea ce numim parani. Ințelegându-le, vei descoperi un strat complet diferit (deși foarte vechi) de mit și semnificație în harta ta. Bun venit stelelor tale!

—Bernadette Brady

 
 
Completează formularul de mai jos pentru a primi un raport personalizat, care conține conține 15-20 de pagini despre semnificațiile următoarelor tipuri de stele prezente la nașterea ta:

 
Dacă vrei să vezi cum va arăta raportul de stele fixe pe care îl vei primi pe e-mail, iată niște exemple de raport pentru persoane celebre sau evenimente importante: Joan of Arc, Galileo Galilei, George W Bush, Albert Einstein, Amelia Earhart, Nelson Mandela, Germaine Greer, WA Mozart, Anne Frank, Wright Brothers Flight, CG Jung, Joseph Campbell, Stanislav Grof, Edward Snowden.
 
 

Birthdate
Sending


 
 

Multumesc pentru raport!
Intr-adevar, aspectele descrise se potrivesc de minune, atat cele pozitive, cat si, sa zic asa, 'vulnerabilitatile'. Aspiratiile sufletesti, profunde, chiar asa sunt (motiv pt care chiar mi-am ales medicina ca profesie si chiar am aceasta dorinta de a aduce ordine si frumos oriunde pot).
In ceea ce priveste raportul in sine, imi place cum e structurat si prezinta si aspectele mitologice.
O sa recomand si prietenilor, multumesc!

Anima Mundi
5
2018-07-26T11:53:16+03:00
Multumesc pentru raport! Intr-adevar, aspectele descrise se potrivesc de minune, atat cele pozitive, cat si, sa zic asa, 'vulnerabilitatile'. Aspiratiile sufletesti, profunde, chiar asa sunt (motiv pt care chiar mi-am ales medicina ca profesie si chiar am aceasta dorinta de a aduce ordine si frumos oriunde pot). In ceea ce priveste raportul in sine, imi place cum e structurat si prezinta si aspectele mitologice. O sa recomand si prietenilor, multumesc!

Buna Adrian!
in primul rand imi cer scuze ca raspund foarte tarziu. Au intervenit multe de cand am citit raportul... Multumesc mult! Am gasit multe informatii interesante despre mine. Pentru ca deja am o varsta:), 49, si am studiat astrologia, psihologia si altele, ma cunosc destul de bine iar ceea ce am citit mi-a confirmat ce stiu. Dar am gasit si informatii noi si mai ales, o alta perspectiva, bine venita. Pentru persoanele tinere, care sunt inca in cautarea sensului si au multe intrebari, un astfel de raport ajuta foarte mult. Il voi recomanda si eu cunostintelor mele si prietenilor.
Te salut cu prietenie!
Mihaela

Anima Mundi
5
2018-07-26T12:26:12+03:00
Buna Adrian! in primul rand imi cer scuze ca raspund foarte tarziu. Au intervenit multe de cand am citit raportul... Multumesc mult! Am gasit multe informatii interesante despre mine. Pentru ca deja am o varsta:), 49, si am studiat astrologia, psihologia si altele, ma cunosc destul de bine iar ceea ce am citit mi-a confirmat ce stiu. Dar am gasit si informatii noi si mai ales, o alta perspectiva, bine venita. Pentru persoanele tinere, care sunt inca in cautarea sensului si au multe intrebari, un astfel de raport ajuta foarte mult. Il voi recomanda si eu cunostintelor mele si prietenilor. Te salut cu prietenie! Mihaela
5
2
Anima Mundi

 
 
 

One comment

Comments are closed.