Comandă raport astrologic de stele personalizat!

Timp de lectură: < 1 minut

 
 

În ziua în care te-ai născut, ai dobândit nu doar magia horoscopului tău, ci și miturile și semnificațiile unui cer plin de stele. Unele dintre ele au format legături cu planetele tale natale prin ceea ce numim parani. Ințelegându-le, vei descoperi un strat complet diferit (deși foarte vechi) de mit și semnificație în harta ta. Bun venit stelelor tale!

—Bernadette Brady

 
 
Completează formularul de mai jos pentru a primi un raport personalizat, care conține conține 15-20 de pagini despre semnificațiile următoarelor tipuri de stele prezente la nașterea ta:

 
Dacă vrei să vezi cum va arăta raportul de stele fixe pe care îl vei primi pe e-mail, iată niște exemple de raport pentru persoane celebre sau evenimente importante: Joan of Arc, Galileo Galilei, George W Bush, Albert Einstein, Amelia Earhart, Nelson Mandela, Germaine Greer, WA Mozart, Anne Frank, Wright Brothers Flight, CG Jung, Joseph Campbell, Stanislav Grof, Edward Snowden.
 
 

Birthdate
Sending


 
 

Salut,
Am vazut ca mi-ai trimis de sambata mesaj ca ai postat pe site, dar eu mi-am pastrat momentul delectarii cu el abia ieri dupa-amiaza (duminica), dupa ce am terminat Raportarea lunara.
Si-ti pot spune ca mi-a placut foarte tare, cu toate ca deja stiam multe din ce ai scris acolo, tot am citit pe nerasuflate experienta ta.
Cu atat mai mult, cei care au citit prima data, cu siguranta au fost placut impresionati.
textul a fost fluid, curat, fara greseli de gramatica, poze sugestive. Cu toate ca nu prea sunt avizat in astrologie, de exemplu ceea ce inseamna „Revolutia solara” (asta doar din vina mea ca nu m-am interesat), sa stii ca textul m-a prins si corelatiile pe care le-ai facut, sincronicitatile pe care le-ai observat, duc spre o lectura placuta relaxanta si initiatica in acelasi timp, cred ca e ceea ce ai si vrut de altfel sa transmiti.
Mi-ar placea sa mai citesc din calatoriile/experientele tale (timp imi trebuie).
Adrian

Anima Mundi
5
2018-07-26T11:55:50+03:00
Salut, Am vazut ca mi-ai trimis de sambata mesaj ca ai postat pe site, dar eu mi-am pastrat momentul delectarii cu el abia ieri dupa-amiaza (duminica), dupa ce am terminat Raportarea lunara. Si-ti pot spune ca mi-a placut foarte tare, cu toate ca deja stiam multe din ce ai scris acolo, tot am citit pe nerasuflate experienta ta. Cu atat mai mult, cei care au citit prima data, cu siguranta au fost placut impresionati. textul a fost fluid, curat, fara greseli de gramatica, poze sugestive. Cu toate ca nu prea sunt avizat in astrologie, de exemplu ceea ce inseamna „Revolutia solara” (asta doar din vina mea ca nu m-am interesat), sa stii ca textul m-a prins si corelatiile pe care le-ai facut, sincronicitatile pe care le-ai observat, duc spre o lectura placuta relaxanta si initiatica in acelasi timp, cred ca e ceea ce ai si vrut de altfel sa transmiti. Mi-ar placea sa mai citesc din calatoriile/experientele tale (timp imi trebuie). Adrian
E foarte tare interviul cu Chris Bache, recitesc si recitesc pasaje. Incredibil de tare, demult nu ai mai scos ceva de genul. Explica super bine totul, e foarte logic si clar si nu lasa nimic pe dinafara.

Dar trebuie sa ai curajul sa privesti in sus ca sa intelegi asta si sa nu te gandesti doar la viscere. In legatura cu cei care ti-au spus ca nu e ok sa publici asa ceva, aminteste-ti ca altadata unii au fost arsi pe rug pentru ideile lor revolutionare.


Este woow interviul, vai ce-mi place!

Stefan
Anima Mundi
5
2018-09-26T11:10:45+03:00
E foarte tare interviul cu Chris Bache, recitesc si recitesc pasaje. Incredibil de tare, demult nu ai mai scos ceva de genul. Explica super bine totul, e foarte logic si clar si nu lasa nimic pe dinafara. Dar trebuie sa ai curajul sa privesti in sus ca sa intelegi asta si sa nu te gandesti doar la viscere. In legatura cu cei care ti-au spus ca nu e ok sa publici asa ceva, aminteste-ti ca altadata unii au fost arsi pe rug pentru ideile lor revolutionare. Este woow interviul, vai ce-mi place! Stefan
5
2
Anima Mundi

 
 
 

One comment

Comments are closed.