Comandă raport astrologic de stele personalizat!

Timp de lectură: < 1 minut

 
 

În ziua în care te-ai născut, ai dobândit nu doar magia horoscopului tău, ci și miturile și semnificațiile unui cer plin de stele. Unele dintre ele au format legături cu planetele tale natale prin ceea ce numim parani. Ințelegându-le, vei descoperi un strat complet diferit (deși foarte vechi) de mit și semnificație în harta ta. Bun venit stelelor tale!

—Bernadette Brady

 
 
Completează formularul de mai jos pentru a primi un raport personalizat, care conține conține 15-20 de pagini despre semnificațiile următoarelor tipuri de stele prezente la nașterea ta:

 
Dacă vrei să vezi cum va arăta raportul de stele fixe pe care îl vei primi pe e-mail, iată niște exemple de raport pentru persoane celebre sau evenimente importante: Joan of Arc, Galileo Galilei, George W Bush, Albert Einstein, Amelia Earhart, Nelson Mandela, Germaine Greer, WA Mozart, Anne Frank, Wright Brothers Flight, CG Jung, Joseph Campbell, Stanislav Grof, Edward Snowden.
 
 

Birthdate
Sending

 
 
Minunat site. Multumesc!

Georgeta
Anima Mundi
5
2020-07-05T23:45:50+03:00
Minunat site. Multumesc! Georgeta
Multumesc pentru raport si pentru recomandari, urmaresc de mult timp site-ul si am citit multe din articole. Te felicit pentru continutul de calitate!

Elena
Anima Mundi
2020-06-21T09:37:30+03:00
Multumesc pentru raport si pentru recomandari, urmaresc de mult timp site-ul si am citit multe din articole. Te felicit pentru continutul de calitate! Elena
5
1
Anima Mundi

 
 
 

One comment

Comments are closed.