Comandă raport astrologic de stele personalizat – Free!

Timp de lectură: < 1 minut

 
 

În ziua în care te-ai născut, ai dobândit nu doar magia horoscopului tău, ci și miturile și semnificațiile unui cer plin de stele. Unele dintre ele au format legături cu planetele tale natale prin ceea ce numim parani. Ințelegându-le, vei descoperi un strat complet diferit (deși foarte vechi) de mit și semnificație în harta ta. Bun venit stelelor tale!
– Bernadette Brady

 
 
Completează formularul de mai jos pentru a primi un raport GRATUIT care conține conține 15-20 de pagini despre semnificațiile următoarelor tipuri de stele prezente la nașterea ta: stele de răsărit și apus heliacal, stele în unghiuri, stele în paran.

Birthdate
Sending

Multumesc mult Adrian. Este foarte interesant. Vreau sa-l traduc cat mai exact, ca sa pot spune mai multe si ceva mai detaliat.
Iti trimit raspuns imediat de l-am analizat bine.
Din ce inteleg, la prima citire, se vede legatura cu mine sau ce stiu despre mine.
Multumesc.
Liliana

5.0
2018-07-26T12:35:06+03:00
Multumesc mult Adrian. Este foarte interesant. Vreau sa-l traduc cat mai exact, ca sa pot spune mai multe si ceva mai detaliat. Iti trimit raspuns imediat de l-am analizat bine. Din ce inteleg, la prima citire, se vede legatura cu mine sau ce stiu despre mine. Multumesc. Liliana
Foarte surprinzătoare pentru mine informațiile din articolele despre Era Varsatorului. Îmi deschid conexiuni si înțelegeri noi pentru Viață si pentru astrograma mea.

Și ce e mai minunat, simt că răman si cu bucurie în ființă după ce le citesc. Interesant. Cred că autorul are un suflet de copil.....

Mulțumesc frumos
5.0
2018-09-26T11:13:32+03:00
Foarte surprinzătoare pentru mine informațiile din articolele despre Era Varsatorului. Îmi deschid conexiuni si înțelegeri noi pentru Viață si pentru astrograma mea. Și ce e mai minunat, simt că răman si cu bucurie în ființă după ce le citesc. Interesant. Cred că autorul are un suflet de copil..... Mulțumesc frumos
5
2

Exemple de raport de stele fixe pentru:

Joan of Arc, Galileo Galilei, George W Bush, Albert Einstein, Amelia Earhart, Nelson Mandela, Germaine Greer, WA Mozart, Anne Frank, Wright Brothers Flight, CG Jung, Joseph Campbell, Stanislav Grof, Edward Snowden.
 
 

One comment

Comments are closed.