Comandă raport astrologic de stele personalizat!

Timp de lectură: < 1 minut

 
 

În ziua în care te-ai născut, ai dobândit nu doar magia horoscopului tău, ci și miturile și semnificațiile unui cer plin de stele. Unele dintre ele au format legături cu planetele tale natale prin ceea ce numim parani. Ințelegându-le, vei descoperi un strat complet diferit (deși foarte vechi) de mit și semnificație în harta ta. Bun venit stelelor tale!

—Bernadette Brady

 
 
Completează formularul de mai jos pentru a primi un raport personalizat, care conține conține 15-20 de pagini despre semnificațiile următoarelor tipuri de stele prezente la nașterea ta:

 
Dacă vrei să vezi cum va arăta raportul de stele fixe pe care îl vei primi pe e-mail, iată niște exemple de raport pentru persoane celebre sau evenimente importante: Joan of Arc, Galileo Galilei, George W Bush, Albert Einstein, Amelia Earhart, Nelson Mandela, Germaine Greer, WA Mozart, Anne Frank, Wright Brothers Flight, CG Jung, Joseph Campbell, Stanislav Grof, Edward Snowden.
 
 

Birthdate
Sending

 
 

Cat despre raportul stelar, am gasit multe confirmari: exprimarea prin arta, indemanarea, tendinta de a proteja animalele si copiii, incapatanarea, limba taioasa dar si talentul poetic, fascinatia si iubirea pentru tot ce e frumos, mintea rapida, tendinta de a crede tot ce spun ceilalti... or mai fi si altele pe care nu le constientizez acum.
Imi place cum scrieti pe animamundi. Cand citesc am un anume sentiment indescriptibil. Efectul e foarte placut si starneste o aviditate in mine de a descoperi mai mult. E o curgere frumoasa 🙂
Cu recunostinta,
Simona

Anima Mundi
5
2018-07-26T12:29:33+03:00
Cat despre raportul stelar, am gasit multe confirmari: exprimarea prin arta, indemanarea, tendinta de a proteja animalele si copiii, incapatanarea, limba taioasa dar si talentul poetic, fascinatia si iubirea pentru tot ce e frumos, mintea rapida, tendinta de a crede tot ce spun ceilalti... or mai fi si altele pe care nu le constientizez acum. Imi place cum scrieti pe animamundi. Cand citesc am un anume sentiment indescriptibil. Efectul e foarte placut si starneste o aviditate in mine de a descoperi mai mult. E o curgere frumoasa 🙂 Cu recunostinta, Simona

Buna dimineața,
si Mulțumesc.
Am descoperit blogul tău si nu ma mai satur de informația găsită aici, încă o data un Mulțumesc din suflet.
Zi minunata!
Cu drag,
Gabriela.

Anima Mundi
5
2018-07-26T12:31:02+03:00
Buna dimineața, si Mulțumesc. Am descoperit blogul tău si nu ma mai satur de informația găsită aici, încă o data un Mulțumesc din suflet. Zi minunata! Cu drag, Gabriela.
5
2
Anima Mundi

 
 
 

One comment

Comments are closed.