Comandă raport – Free!

Reading Time: 1 minute

 
 

În ziua în care te-ai născut, ai dobândit nu doar magia horoscopului tău, ci și miturile și semnificațiile unui cer plin de stele. Unele dintre ele au format legături cu planetele tale natale prin ceea ce numim parani. Ințelegându-le, vei descoperi un strat complet diferit (deși foarte vechi) de mit și semnificație în harta ta. Bun venit stelelor tale!

Bernadette Brady
 
 
Completează formularul de mai jos pentru a primi un raport GRATUIT care conține conține 15-20 de pagini despre semnificațiile următoarelor tipuri de stele prezente la nașterea ta: stele de răsărit și apus heliacal, stele în unghiuri, stele în paran.

Birthdate
Sending

In Only love can hurt like this ai gasit multe conexiuni care se potrivesc de minune si care arata ca la prosti ca in spatele lucrurilor vizibile exista alte forte care creeaza, descompun si recreeaza aceasta realitate. Ma pun sa-l recitesc.
Stefan

5.0
2018-07-26T12:32:14+03:00
In Only love can hurt like this ai gasit multe conexiuni care se potrivesc de minune si care arata ca la prosti ca in spatele lucrurilor vizibile exista alte forte care creeaza, descompun si recreeaza aceasta realitate. Ma pun sa-l recitesc. Stefan

Multumesc pentru raport!
Intr-adevar, aspectele descrise se potrivesc de minune, atat cele pozitive, cat si, sa zic asa, 'vulnerabilitatile'. Aspiratiile sufletesti, profunde, chiar asa sunt (motiv pt care chiar mi-am ales medicina ca profesie si chiar am aceasta dorinta de a aduce ordine si frumos oriunde pot).
In ceea ce priveste raportul in sine, imi place cum e structurat si prezinta si aspectele mitologice.
O sa recomand si prietenilor, multumesc!

5.0
2018-07-26T11:53:16+03:00
Multumesc pentru raport! Intr-adevar, aspectele descrise se potrivesc de minune, atat cele pozitive, cat si, sa zic asa, 'vulnerabilitatile'. Aspiratiile sufletesti, profunde, chiar asa sunt (motiv pt care chiar mi-am ales medicina ca profesie si chiar am aceasta dorinta de a aduce ordine si frumos oriunde pot). In ceea ce priveste raportul in sine, imi place cum e structurat si prezinta si aspectele mitologice. O sa recomand si prietenilor, multumesc!
5
2

Exemple de raport de stele fixe pentru:

Joan of Arc, Galileo Galilei, George W Bush, Albert Einstein, Amelia Earhart, Nelson Mandela, Germaine Greer, WA Mozart, Anne Frank, Wright Brothers Flight, CG Jung, Joseph Campbell, Stanislav Grof
 
 

One comment

Comments are closed.