Comandă raport astrologic de stele personalizat!

Timp de lectură: < 1 minut

 
 

În ziua în care te-ai născut, ai dobândit nu doar magia horoscopului tău, ci și miturile și semnificațiile unui cer plin de stele. Unele dintre ele au format legături cu planetele tale natale prin ceea ce numim parani. Ințelegându-le, vei descoperi un strat complet diferit (deși foarte vechi) de mit și semnificație în harta ta. Bun venit stelelor tale!

—Bernadette Brady

 
 
Completează formularul de mai jos pentru a primi un raport personalizat, care conține conține 15-20 de pagini despre semnificațiile următoarelor tipuri de stele prezente la nașterea ta:

 
Dacă vrei să vezi cum va arăta raportul de stele fixe pe care îl vei primi pe e-mail, iată niște exemple de raport pentru persoane celebre sau evenimente importante: Joan of Arc, Galileo Galilei, George W Bush, Albert Einstein, Amelia Earhart, Nelson Mandela, Germaine Greer, WA Mozart, Anne Frank, Wright Brothers Flight, CG Jung, Joseph Campbell, Stanislav Grof, Edward Snowden.
 
 

Birthdate
Sending

 
 
Multumesc mult, Adrian.
Azi toata ziua, inainte de a-mi fi indicat tu ceva, am citit articole de pe site-ul tau. Sunt foarte placut impresionata. Am gasit lucruri deosebite pe care nu le-am mai vazut pe alte site-uri de specialitate, si crede-ma ma tot uit!
O sa studiez raportul cu atentie si cand informatia ''se va aseza'' o sa-ti dau un feed-back.
Succes in munca ta si recunostinta maxima!
Anima Mundi
2020-06-20T11:29:45+03:00
Multumesc mult, Adrian. Azi toata ziua, inainte de a-mi fi indicat tu ceva, am citit articole de pe site-ul tau. Sunt foarte placut impresionata. Am gasit lucruri deosebite pe care nu le-am mai vazut pe alte site-uri de specialitate, si crede-ma ma tot uit! O sa studiez raportul cu atentie si cand informatia ''se va aseza'' o sa-ti dau un feed-back. Succes in munca ta si recunostinta maxima!

Buna ziua,
Felicitari pentru site si toata admiratia mea pentru efortul dumneavoastra. Sper ca sunteti constient ca traim intr-o epoca in care asteptarile de la textul scris este sa aiba 140 de caractere sau mai putin.
Poate o sectiune pentru incepatori sau una in care oamenii sa solicite sfaturi si consultatii astrologice ar fi un adaos interesant.
Mult succes!
Eugen

Anima Mundi
5
2018-07-26T12:30:02+03:00
Buna ziua, Felicitari pentru site si toata admiratia mea pentru efortul dumneavoastra. Sper ca sunteti constient ca traim intr-o epoca in care asteptarile de la textul scris este sa aiba 140 de caractere sau mai putin. Poate o sectiune pentru incepatori sau una in care oamenii sa solicite sfaturi si consultatii astrologice ar fi un adaos interesant. Mult succes! Eugen
5
1
Anima Mundi

 
 
 

One comment

Comments are closed.