Comandă raport astrologic de stele personalizat – Free!

Timp de lectură: < 1 minut

 
 

În ziua în care te-ai născut, ai dobândit nu doar magia horoscopului tău, ci și miturile și semnificațiile unui cer plin de stele. Unele dintre ele au format legături cu planetele tale natale prin ceea ce numim parani. Ințelegându-le, vei descoperi un strat complet diferit (deși foarte vechi) de mit și semnificație în harta ta. Bun venit stelelor tale!

—Bernadette Brady

 
 
Completează formularul de mai jos pentru a primi un raport personalizat, GRATUIT, care conține conține 15-20 de pagini despre semnificațiile următoarelor tipuri de stele prezente la nașterea ta:

stele de răsărit și apus heliacal
stele în unghiuri
stele în paran

Dacă vrei să vezi cum va arăta raportul de stele fixe pe care îl vei primi pe e-mail, iată niște exemple de raport pentru persoane celebre sau evenimente importante: Joan of Arc, Galileo Galilei, George W Bush, Albert Einstein, Amelia Earhart, Nelson Mandela, Germaine Greer, WA Mozart, Anne Frank, Wright Brothers Flight, CG Jung, Joseph Campbell, Stanislav Grof, Edward Snowden.
 
 

Birthdate
Sending

In Only love can hurt like this ai gasit multe conexiuni care se potrivesc de minune si care arata ca la prosti ca in spatele lucrurilor vizibile exista alte forte care creeaza, descompun si recreeaza aceasta realitate. Ma pun sa-l recitesc.
Stefan

Anima Mundi
5
2018-07-26T12:32:14+03:00
In Only love can hurt like this ai gasit multe conexiuni care se potrivesc de minune si care arata ca la prosti ca in spatele lucrurilor vizibile exista alte forte care creeaza, descompun si recreeaza aceasta realitate. Ma pun sa-l recitesc. Stefan

Multumesc, Adrian,
Cam adevarat acest raport - in cateva puncte nu ma recunosc "perfect", dar majoritatea adauga nuante interesante la descrierea tipica facuta Gemenilor - "superficiali" (???). Si cu Ascendentul in Fecioara numai "superficial" nu esti, ci devorator de informatii si remedii / sfaturi / sacrificii etc.
Mi-am permis sa postez link-ul pe Fb.
Cu stima si doriri de bine,
Gabri

Anima Mundi
5
2018-07-26T12:27:32+03:00
Multumesc, Adrian, Cam adevarat acest raport - in cateva puncte nu ma recunosc "perfect", dar majoritatea adauga nuante interesante la descrierea tipica facuta Gemenilor - "superficiali" (???). Si cu Ascendentul in Fecioara numai "superficial" nu esti, ci devorator de informatii si remedii / sfaturi / sacrificii etc. Mi-am permis sa postez link-ul pe Fb. Cu stima si doriri de bine, Gabri
5
2
Anima Mundi

 
 
 

One comment

Comments are closed.