Comanda raport – Free!

Reading Time: 1 minute

 
 

In ziua in care te-ai nascut, ai dobandit nu doar magia horoscopului tau, ci si miturile si semnificatiile unui cer plin de stele. Unele dintre ele au format legături cu planetele tale natale prin ceea ce numim parani. Intelegindu-le, vei descoperi un strat complet diferit (desi foarte vechi) de mit si semnificatie în harta ta. Bun venit stelelor tale!

Bernadette Brady
 
 
Completeaza formularul de mai jos pentru a primi un raport GRATUIT care contine contine 15-20 de pagini despre semnificatiile urmatoarelor tipuri de stele prezente la nasterea ta: stele de rasarit si apus heliacal, stele in unghiuri, stele in paran.

Birthdate
Sending

Salut,
fain si articolul cu greselile, si absolut necesar. ar trebui sa il citeasca toti astrologii!
fundamental mi s-a parut partea practica. putini sunt cei care ofera solutii practice de iesire din situatii dificile.
well done!

5.0
2018-07-26T11:55:02+00:00
Salut, fain si articolul cu greselile, si absolut necesar. ar trebui sa il citeasca toti astrologii! fundamental mi s-a parut partea practica. putini sunt cei care ofera solutii practice de iesire din situatii dificile. well done!

Buna Adrian!
in primul rand imi cer scuze ca raspund foarte tarziu. Au intervenit multe de cand am citit raportul... Multumesc mult! Am gasit multe informatii interesante despre mine. Pentru ca deja am o varsta:), 49, si am studiat astrologia, psihologia si altele, ma cunosc destul de bine iar ceea ce am citit mi-a confirmat ce stiu. Dar am gasit si informatii noi si mai ales, o alta perspectiva, bine venita. Pentru persoanele tinere, care sunt inca in cautarea sensului si au multe intrebari, un astfel de raport ajuta foarte mult. Il voi recomanda si eu cunostintelor mele si prietenilor.
Te salut cu prietenie!
Mihaela

5.0
2018-07-26T12:26:12+00:00
Buna Adrian! in primul rand imi cer scuze ca raspund foarte tarziu. Au intervenit multe de cand am citit raportul... Multumesc mult! Am gasit multe informatii interesante despre mine. Pentru ca deja am o varsta:), 49, si am studiat astrologia, psihologia si altele, ma cunosc destul de bine iar ceea ce am citit mi-a confirmat ce stiu. Dar am gasit si informatii noi si mai ales, o alta perspectiva, bine venita. Pentru persoanele tinere, care sunt inca in cautarea sensului si au multe intrebari, un astfel de raport ajuta foarte mult. Il voi recomanda si eu cunostintelor mele si prietenilor. Te salut cu prietenie! Mihaela
5
2

Exemple de raport de stele fixe pentru:

Joan of Arc, Galileo Galilei, George W Bush, Albert Einstein, Amelia Earhart, Nelson Mandela, Germaine Greer, WA Mozart, Anne Frank, Wright Brothers Flight, CG Jung, Joseph Campbell, Stanislav Grof
 
 

One comment

Comments are closed.