Comandă raport – Free!

Reading Time: 1 minute

 
 

În ziua în care te-ai născut, ai dobândit nu doar magia horoscopului tău, ci și miturile și semnificațiile unui cer plin de stele. Unele dintre ele au format legături cu planetele tale natale prin ceea ce numim parani. Ințelegându-le, vei descoperi un strat complet diferit (deși foarte vechi) de mit și semnificație în harta ta. Bun venit stelelor tale!

Bernadette Brady
 
 
Completează formularul de mai jos pentru a primi un raport GRATUIT care conține conține 15-20 de pagini despre semnificațiile următoarelor tipuri de stele prezente la nașterea ta: stele de răsărit și apus heliacal, stele în unghiuri, stele în paran.

Birthdate
Sending

Multumesc foarte mult pentru raport! Îmi place astrologia foarte mult, o simt foarte ușor de asimilat cumva (dacă m-aș pune sa studiez serios as învăța repede). E foarte interesant și fascinant raportul și articolul recomandat are într-adevăr valențe cu viața mea. Practic informațiile despre aceste stele completează și întăresc in mare parte ceea ce știam din astrogramele care mi-au fost făcute până acum.
Am mai recomandat site-ul și o sa îl mai recomand, mai ales acum că am apucat sa vad concret cum e o astfel de analiză.
O seară bună vă doresc!

5.0
2018-07-26T11:58:43+03:00
Multumesc foarte mult pentru raport! Îmi place astrologia foarte mult, o simt foarte ușor de asimilat cumva (dacă m-aș pune sa studiez serios as învăța repede). E foarte interesant și fascinant raportul și articolul recomandat are într-adevăr valențe cu viața mea. Practic informațiile despre aceste stele completează și întăresc in mare parte ceea ce știam din astrogramele care mi-au fost făcute până acum. Am mai recomandat site-ul și o sa îl mai recomand, mai ales acum că am apucat sa vad concret cum e o astfel de analiză. O seară bună vă doresc!

Citind o parte din articolele tale, m-am transpus  intr un alt timp si spatiu.  M a impresionat foarte tare  pasiunea ta pentru astrologie, pentru  cercetare,  dorinta de a gasi substratul subtil al actiunilor si  manifestarilor  dincolo de aparente, impletirea  intre material si spiritual, preferintele pentru anumite filme si intrebarile de genul “ce am eu in comun cu aceste filme, cu personajele”? Si iata ca fervoarea cautarilor tale a condus la concluzii elocvente! Frumos cum totul este demonstrabil! Si adevarul este unul singur, indiferent  ce studiem, astrologie, numerologie, religie, filosofie....
Ar fi prea dureros sa credem precum prietenul tau Virgil ca nu exista nimic dincolo de materie! Ar insemna ca, chiar am trait degeaba doar pentru partea fiziologica, pentru slava si marire....Prea intram intr un program standard, ne nastem, studiem, mergem la o scoala, profesie, familie, copii , parinti etc....trebuie sa fie ceva mai mult decat atat. Insa firii umane ii trebuie mult timp sa constientizeze ca uneori repeta aceleasi tipare, se invarte ca intr-un cerc de N ori pana iese din sensul giratoriu... si asta daca ai norocul sa iesi! Altfel te poti invarti toata viata, si dai vina pe viata si pe cei din jur! Intotdeauna raspunsul se afla in interiorul nostru, doar ca din cand in cand uitam unde avem butoanele de declansare si mai vine cineva din exterior sa ne ajute!

5.0
2018-07-26T12:30:33+03:00
Citind o parte din articolele tale, m-am transpus  intr un alt timp si spatiu.  M a impresionat foarte tare  pasiunea ta pentru astrologie, pentru  cercetare,  dorinta de a gasi substratul subtil al actiunilor si  manifestarilor  dincolo de aparente, impletirea  intre material si spiritual, preferintele pentru anumite filme si intrebarile de genul “ce am eu in comun cu aceste filme, cu personajele”? Si iata ca fervoarea cautarilor tale a condus la concluzii elocvente! Frumos cum totul este demonstrabil! Si adevarul este unul singur, indiferent  ce studiem, astrologie, numerologie, religie, filosofie.... Ar fi prea dureros sa credem precum prietenul tau Virgil ca nu exista nimic dincolo de materie! Ar insemna ca, chiar am trait degeaba doar pentru partea fiziologica, pentru slava si marire....Prea intram intr un program standard, ne nastem, studiem, mergem la o scoala, profesie, familie, copii , parinti etc....trebuie sa fie ceva mai mult decat atat. Insa firii umane ii trebuie mult timp sa constientizeze ca uneori repeta aceleasi tipare, se invarte ca intr-un cerc de N ori pana iese din sensul giratoriu... si asta daca ai norocul sa iesi! Altfel te poti invarti toata viata, si dai vina pe viata si pe cei din jur! Intotdeauna raspunsul se afla in interiorul nostru, doar ca din cand in cand uitam unde avem butoanele de declansare si mai vine cineva din exterior sa ne ajute!
5
2

Exemple de raport de stele fixe pentru:

Joan of Arc, Galileo Galilei, George W Bush, Albert Einstein, Amelia Earhart, Nelson Mandela, Germaine Greer, WA Mozart, Anne Frank, Wright Brothers Flight, CG Jung, Joseph Campbell, Stanislav Grof
 
 

One comment

Comments are closed.