Stele de răsărit și apus heliacal

Timp de lectură: < 1 minut

 
 
Există cel puțin două stele care guvernează perioada de timp și locul în care te-ai născut. Una dintre stele s-a întors de curând din Lumea de Dincolo, iar cealaltă s-a întors din tărâmul Nemuritorilor. Aceste stele, precum și semnificațiile lor, sunt principii călăuzitoare în viața ta.
 
 
Steaua de răsărit heliacal la nașterea ta este steaua care a mers pe calea lumii de dincolo, și la momentul nașterii tale, a apărut în lumea oamenilor. Ea este steaua sub care te-ai născut și aduce cu sine înzestrări de pe tărâmul trecutului tău, al familiei și geneticii tale. Acesta este darul tău, nestemata sau comoara cea mai de preț, pe care strămoșii tăi ți-au încredințat-o la naștere. Această stea este un laitmotiv al vieții tale, te ajută să-ți clădești sistemul de gândire și câteodată imprimă o predispoziție vocațională.

Steaua de apus heliacal la nașterea ta este steaua care a trăit printre nemuritorii polului, și la momentul nașterii tale, a revenit in lumea oamenilor. Ea este o înzestrare sau o comoară dăruită de către spiritul tău, de sufletul tău nemuritor sau de daimonul tău și reprezintă țelurile pe care vrei să le atingi, talentele care te motivează, precum și căile spirituale pe care le cauți. Această stea reprezintă poarta ta spre eternitate sau călătoria spre o viață împlinită.
 
 
Comanda raport (FREE!)
 
 

6 comments

  1. As avea o intrebare:ce inseamna ”nemuritorii polului” atunci cand se face referire la steaua de apus heliacal?
    Multumesc!

  2. Este vorba despre tărâmul Nemuritorilor despre care se credea că este în zona Polului Nord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.