Stele in Paran

Reading Time: 3 minutes

Mai exista si stele care sunt legate de planetele tale prin legături sau parani. În cazul în care o planetă se află într-un punct cheie al mișcării sale obișnuite, fie că răsare, apune, este la apogeu sau la Fundul Cerului și, în același timp, o stea se află de asemenea într-unul dintre punctele cheie ale mișcării sale obișnuite, atunci această stea este în paran cu acea planetă. Unghiul cuprins de această stea ne indică de asemenea perioada din viața ta în care se exprima mitologia stelei. Dacă steaua răsare, atunci influenta ei se va răsfrânge asupra tinereții tale, daca este la apogeu îți va influența perioada maturității, dacă apune este vorba de anii din urmă, iar dacă este în punctul cel mai de jos indică in acelasi timp temelia si ‚rezumatul’ vieții tale.

1. Stelele tinereții – Aceste stele răsar pe măsură ce formează un paran cu o planetă. În consecință ele se vor exprima in copilarie si tinerete. Mai simplu spus, aceste stelele îți influențează prima treime din viață. Ele îți modelează copilăria, au impact asupra părinților tăi, asupra educației școlare și asupra abilităților sociale și, în acest mod, un impact considerabil asupra întregii tale vieți.

2. Stelele maturității – Aceste stele ating apogeul la formarea unui paran cu o planetă si vor influența perioada cand te afli in floarea vârstei sau în cea de-a doua treime a vieții tale. Ele vor avea un impact asupra carierei, asupra relațiilor adulte, copiilor si prosperitatii. În plus, unele dintre aceste stele vor fi accentuate, având în vedere că ele nu numai că vor fi prezente și active floarea vieții tale, ci vin dintr-o sursă si mai profundă, fiind pietrele de temelie ale ființei tale. In floarea varstei simți pentru prima dată impactul lor, ele pur și simplu iau amploare pe masura ce inaintezi in viata.

3. Stelele anilor din urmă – Aceste stele apun în timp ce formează un paran cu o planetă si îți vor influența ultimii ani sau ultima treime a vieții, își vor pune amprenta pe natura reputației tale, pe modul în care te pensionezi și pe toamna vieții, cu bucuriile și necazurile ei.

4. Piatra de temelie a vieții – Aceste stele formeaza un paran cu o planetă sunt pe Fundul Cerului (Nadir). Ele se vor manifesta, în primul rând, ca fundament al vieții tale, rădăcinile din care crești și, în al doilea rând, ca o sinteză a vieții tale. Ele pot fi considerate piatra ta de temelie; sunt acolo de la bun început, influențându-te din spatele scenei și nu devin cu adevărat vizibile în viața ta decât pe măsură ce înaintezi în vârstă. Unele dintre aceste stele s-ar putea exprima mai întâi în perioada maturitatii vietii.

5. Stele de traversare redusă – Unele dintre stelele care sunt în paran cu planetele natale sunt într-o etapă a ciclului lor cunoscută sub numele de traversare redusă. Aceste stele erau vizibile pe cerul nopții, la apusul soarelui și erau încă vizibile pe cerul nopții la răsăritul soarelui. Prin urmare, aceste stele au pierdut contactul cu pământul, deoarece nu sunt văzute atingând orizontul în cursul nopții și se consideră că, fiind in lumea Nemuritorilor nu sunt deschise la rugăciunile oamenilor. În această situație stelele par să se exprime într-o manieră mai predestinată și vei descoperi că este mult mai dificil de a opera cu ele sau de a aborda temele acestor stele în viața ta. Orice stea care este in faza de traversare redusă in raport ar trebui să fie citita cu aceste sublinieri în minte.

6. Stele de Inălțare și staționare latentă – Alte stele care sunt în paran cu planetele tale natale se afla intr-o etapă a ciclului lor cunoscută sub numele de înălțare și staționare latentă. Ele pot fi uneori văzute la latitudinea nașterii, însă în această perioadă de timp nu sunt vizibile pe cerul de noapte la apusul soarelui, și nu vor fi vizibile nici la răsăritul soarelui. Deci, aceste stele au pierdut contactul cu pământul și s-au întors în lumea de dincolo, pe tărâmul celor morți. În acest caz, stelele se vor exprima într-o manieră mai predestinată, deoarece nu mai sunt preocupate de tărâmul celor vii, iar egiptenii credeau că ele nu mai pot să audă rugăciunile tale. Probabil ca aceste stele îți vor da de furcă, întrucât înțelesurile și miturile lor vor fi mult mai puternice și se vor exprima mai răspicat în viața ta. Orice stea din raport care se afla în faza de înălțare și stationare latentă trebuie să fie interpretată această subliniere în minte .

7. Stele Circumpolare – Unele dintre stelele care te influențează sunt circumpolare ceea înseamnă că, pentru locația nașterii tale sunt vizibile în fiecare noapte, întreaga noapte, indiferent de momentul anului. Ele se află în permanență pe tărâmul nemuritorilor. Aceste stele ar trebui să fie interpretate cu o și mai mare atenție, pentru că au tendința de a se exprima într-un mod mai vădit din cauza lipsei de contact cu lumea umană.
 
 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.