Tehran (Soare-Pluto)

Posted by
Timp de lectură: 2 minute

 
 
Once you’re in, there’s no way out scrie pe afișul celei mai recente serii de spionaj israeliene, o deviză perfectă pentru lumea lui Pluto. Primul sezon din Tehran (8 episoade, lansat pe 22 iunie 2020) este creat de Moshe Zonder (scenaristul primului sezon din Fauda) și este despre conflictul subteran dintre Israel și Iran. O tânără agentă-hacker Mossad aflată la prima misiune tocmai în capitala Iranului, Tamar Rabinyan (Niv Sultan) are o sarcină crucială pentru dezactivarea unui reactor nuclear iranian. Atunci când misiunea eșuează, Tamar dispare în Teheran, își descoperă rădăcinile (este născută acolo) și se îndrăgostește de (sau îl seduce pe) Milad (Shervin Alenabi), un hacker pro-democrație iranian. Pe urmele ei se află Faraz Kamali (Shaun Toub, Iron Man), investigatorul șef al temutelor Gărzi Revoluționare iraniene, o figură Pluto exemplară (și unul dintre cele mai bune roluri din film).

Producția a început pe 28 octombrie 2019.
Lansare internațională: 25 septembrie 2020.

Fiind vorba de spionaj și de lumea subterană, avem un film Soare-Pluto, iar datele calendaristice de mai sus ne permit să verificăm dacă există concordanță între tema filmului și hărțile astrologice ale celor care au dat viață acestui proiect. Dacă universul în care trăim ar fi lipsit de viață, inteligență și scop, precum cel descris de știința materialistă, faptele evidențiate mai jos ar fi extrem de improbabile.
 
 

Astrologia seriei

Nu am reușit să găsesc toate datele de naștere ale celor care au participat la acest proiect. Dar remarcăm aspecte Soare-Pluto la persoanele cheie:

  • Moshe Zonder (creator, scenariu) – Natal: sextil, 5°41; Tranzit: sextil
  • Niv Sultan (Tamar Rabinyan) – Natal: sextil, 2°58; Tranzit: trigon
  • Shaun Toub (Faraz Kamali) – Tranzit: careu
  • Shervin Alenabi (Milad) – Natal: careu, 4°45
  • Liraz Charhi (Yael Kadosh) – Natal: trigon, 4°27
  • Moe Bar-El (Karim, a jucat și în Biroul Legendelor) – Natal: opoziție, 6°16; Tranzit: trigon
  • Navid Negahban (Masoud Tabrizi, a jucat și în Homeland) – Natal: careu, 8°17
  • Mark Eliyahu (muzica) – Natal: careu, 4°27; Tranzit: opoziție

 
 

 
 
“Astrologia nu a fost dovedită statistic” mi-a zis un amic, “deci nu are valoare”. Totuși, studii destul de simple precum cel de mai sus, sau cele prezentate într-o serie de articole de pe acest site (precum Undeva, Cândva, sau Le Grand Bleu, sau One day, sau Lust, caution, sau Șase filme Venus-Pluto și altele), dovedesc că asemenea “anomalii”, deși imposibile statistic, sunt peste tot în jurul nostru. Asta sugerează că Universul este total diferit de ce ne imaginăm noi: viu în cel mai propriu sens al termenului, de o supremă inteligență, înzestrat cu rafinament moral și care lucrează cu intenția clară de a fi văzut, descoperit.
 
 
Alte articole despre Soare-Pluto
Arhetipurile în știri: Soare-Pluto
Un spion de miliarde (Soare-Pluto)
Biroul Legendelor (Soare-Pluto)
Vă aflați în baza de date pentru război social a Chinei? (Soare-Pluto)
Aspectele Soare-Pluto – Călătorie în lumea subterană
Am trăit miliarde de ani în opt ore. Evoluția sufletului (Soare-Pluto)
Nicolai Lilin – Educație siberiană (Soare-Pluto)
Nu am intrat într-un cult, nimeni nu face asta! Ne-am alăturat unei mișcări pentru a face bine.
Daci liberi și patrioți români (Soare-Pluto)
2034: Un roman al următorului război mondial (Soare-Pluto)
 
 

One comment

  1. Statistica este asemeni lenjeriei intime, lasă să se vadă ceva, dar ascunde esențialul. Dacă toate in lumea noastră ar trebui demonstrate statistic, nu ar mai rămâne loc pentru miraculos și chiar și statistica și-ar pierde utilitatea și farmecul ei. Mulțumesc pentru articol și conexiunile pe care într-un mod miraculos și ca nimeni altul, le faci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.