Buna,

Iti multumesc pentru raport, nu stiu cat de bine am inteles pentru ca engleza mea nu-i pentru “fineturi”
M-au ajutat foarte mult, ca sa recunosc sursa anumitor atitudini si comportamente, acele aspecte asupra carora mi-ai atras atentia.

Cu recunostinta,
Marinela… Read the rest

Citește mai departe

Wow! Abia aștept să parcurg raportul.
Mulțumesc mult pentru recomandări, mă ocup și de ele, pentru că mă interesează maxim.

O să îndrăznesc să revin, dacă am vreo întrebare.
Încă o dată, mulțumesc frumos!

Alexandra … Read the rest

Citește mai departe

Multumesc foarte mult.
Raportul de stele este foarte interesant si se potriveste in multe privinte.
Voi citi si celelalte materiale recomandate.
Inca o data, multumesc din inima.

O seara buna,
Valentina… Read the rest

Citește mai departe

Vreau sa te felicit pentru toata munca depusa pe acest site fantastic. Am citit din articolul tau cu terapie pe LSD si pot sa zic ca am avut parte de niste experiente asemanatoare care m-au marcat. Mi-ar face placere sa stau de vorba cu tine candva in viata asta. Toate cele bune!

Andrei… Read the rest

Citește mai departe

Buna Adrian!

Citesc cu interes ceea ce scrii.
Ma fascineaza scanarile si conexiunile pe care le faci, dar si modul concis in care arati tehnologia procesului prin care suntem influentati.
Unic.

Multumesc.… Read the rest

Citește mai departe

Site-ul este foarte bun si felicitari pentru munca, efortul, inspiratiile de a alege anumite teme, precum si pentru ideile geniale care le-ai inserat in acele articole! Din nefericire, lumea nu mai acorda timp lucrurilor cu adevarat valoroase, iar dintre cei care isi fac timp sa citeasca si mai putini inteleg ce scrii tu acolo si corelatiile care le faci! Dar aceasta nu ar trebui sa te descurajeze, desi este trist ca lucrurile sunt asa… Continua cu si mai multa perseverenta si elan creator!

cine nu poate aprecia si admira munca, lucrarea, viziunea ta… o blameaza, o critica si chiar o desconsidera! dar tocmai acesta ar trebui sa fie un reper ca ceea ce faci este de avangarda, iese din comun, obisnuit, ba este chiar mult peste nivelul general acceptat! Chair daca ataca munca ta, tu continua!!

A.… Read the rest

Citește mai departe

Deși nu eram interesata de (sau nu știam că sunt) multe aspecte din articolele tale, acum când le citesc, simt cum mă întregesc tot mai mult. Eram un puzzle (credeam) destul de plin, însă constat cat de multe piese se tot “asambleaza” cu fiecare articol citit de pe pagina ta. Succes in continuare. Chiar daca doar O Singura fiinta se”trezește”, misiunea ta nu e in zadar. Multumesc

Ada… Read the rest

Citește mai departe

Multumesc mult, Adrian.
Azi toata ziua, inainte de a-mi fi indicat tu ceva, am citit articole de pe site-ul tau. Sunt foarte placut impresionata. Am gasit lucruri deosebite pe care nu le-am mai vazut pe alte site-uri de specialitate, si crede-ma ma tot uit!
O sa studiez raportul cu atentie si cand informatia ”se va aseza” o sa-ti dau un feed-back.
Succes in munca ta si recunostinta maxima!… Read the rest

Citește mai departe

Vreau sa studiez cu atentie raportul si apoi o sa-ti scriu!
Fie ca pasiunea ta pentru cunoastere sa ramana vie la fel ca si credinta ca ceea ce daruiesti ti se intoarca inapoi insutit!
Zile senine pline de incredere in bunatate, armonie, iubire!… Read the rest

Citește mai departe

Bună ziua, mulțumesc pentru bogăția și importanța informațiilor pe care le găsesc în aceste articole.
Mă pasionează înțelegerea evenimentelor importante din viață și cum să pot acționa cât mai armonios ca răspuns la mesajele pe care Dumnezeu ni le trimite prin aspectele planetare. Mă bucur că am posibilitatea săbeneficiez de acest dar. Dumnezeu să vă dea înțelepciune și sănătate.
Elena… Read the rest

Citește mai departe